Website-ul www.bilete.ro este proprietatea S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL.

 1. Acceptarea serviciilor
  1. Serviciile website-ului "www.bilete.ro" (denumit in continuare “bilete.ro” sau “site-ul nostru”) sunt oferite de S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL (denumita in continuare “TLD”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.
  2. Prin bifarea casutei “Accept termenii si conditiile” va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre TLD.
 2. Utilizare permisa
  1. Utilizatorul este de acord ca are autorizatie din partea TLD numai de a vizita si/sau sa detine o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal si ca nu va duplica, descarca, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia autorizarii speciale din partea TLD de a proceda astfel. Continutul si software-ul de pe acest website sunt proprietatea TLD si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright.
 3. Descrierea serviciilor oferite - Conditii
  1. TLD ofera – spre vanzare - bilete, abonamente, vouchere,pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive, indoor sau in aer liber utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati pebilete.ro, in schimbul achitarii acestor bilete prin urmatoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul, transfer bancar sau numerar. Biletele comandate sau achitate prin intermediul www.bilete.ro vor fi trimise prin curier (costurile de curierat fiind suportate de catre cumparator), sau se vor ridica de la casieria TLD sau de la casieriile partenere ale TLD. Promotiile nu se aplica la achizita de vouchere.
  2. TLD ofera - spre vanzare - contracte de asigurare pentru biletele vandute prin intermediulwww.bilete.ro (online) cu livrare prin e-ticket si pentru abonamentele de festivaluri, in schimbul achitarii asigurarilor prin urmatoarele mijloace de plata: plata on-line cu cardul, transfer bancar sau ramburs numerar. Certificatele de asigurare sunt emise electronic prin transmiterea unui emai de confirmare comanda catre clientul cumparator. Certificatele de asigurare se emit automat in cazul platilor efectuate online cu cardul si numai dupa inregistrarea platii in sistemele informatice ale TLD, in cazul in care plata se efectueaza prin transfer bancar sau ramburs numerar. Pentru despagubiri, va rugam sa urmariti pasii descrisi in Termenii si Conditiile partenerului tert, Eurolife ERB Asigurari Generale S.A., privind asigurarile aici.

Nu se vor vinde/inmana bilete persoanelor care nu au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respectivul eveniment prin intermediul www.bilete.ro.

Nu se vor vinde/inmana bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere.

Nu se vor prelua comenzi  de bilete cu livrare prin curieri in alte orase decat in cele prezente in lista de orase a www.bilete.ro, sau acestea se vor taxa conform grilei companiei de curierat si vor fi achitate de catre client la primirea plicului.

In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete.ro isi rezerva dreptul de a le anula.

In functie de contractele incheiate cu organizatorii si/sau de apropierea ca data a unui eveniment unele modalitatile de plata si livrare pot fi activate sau nu pentru respectivul eveniment.

In functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor pentru care www.bilete.ro comercializeaza bilete, acestea pot avea adaugate taxe suplimentare de procesare/bilet si/sau per comanda, taxe afisate/identificate separat de tariful biletului, in pagina evenimentului si in pasii necesari efectuarii comenzii.

Bilete.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un Cost procesare comanda sistem Bilete.ro de 1 leu per bilet (tva inclus).

Organizatorul prin intermediul Bilete.ro isi rezerva dreptul de a limita numarul de bilete per comanda sau/si CNP sau/si adresa de livrare in functie de tipul evenimentului. Totodata, Organizatorul prin intermediul Bilete.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda suspicioasa ce ar putea fi urmata de revanzarea biletelor achizitionate. In cazul competitiilor si jocurilor sportive, prevederile art.25 din Legea nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competiilor si a jocurilor sportive stipuleaza faptul ca, cumpararea in scop de revanzare a biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 la 3.000 lei.

 

Retur bilete si Rambursare contravaloare bilete

Amanare sau anulare spectacol/eveniment:

1. In cazul amanarii (data si/sau ora), schimbare locatie sau modificare artisti participanti sau in cazul anularii unui spectacol/eveniment se aplica regulile mentionate in sectiunea “Retur bilete” https://www.bilete.ro/info/ajutor/returnare/.

2. Bilete.ro va instiinta prin afisarea pe www.bilete.ro si/sau prin e-mail toti clientii despre conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora. In functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor, biletele se pot returna la sediul organizatorului, la casieriile salilor indicate de organizatorul spectacolului/evenimentului sau direct la sediul Bilete.ro sau in locatiile Bilete.ro specificate punctual, precum si perioadele de timp pentru returnarea biletelor.

3. In cazul amanarii unui eveniment, aveti posibilitatea de a va anula comanda si certificatul de asigurare sau puteti pastra comanda si certificatul de asigurare (acesta din urma prelungindu-se in mod automat). In cazul anularii unui eveniment, certificatele de asigurare se anuleaza in mod automat si clientii isi vor recupera pretul asigurarii platite prin aceeasi modalitate de recuperare a contravalorii biletelor/abonamentelor de festival.

4. In cazul amanarii/anularii unui spectacol/eveniment, NU se efectueaza rambursari contravaloare bilete in reteaua bilete.ro, respectiv: Oficiile Postale, Magazine Inmedio, Germanos/Telekom sau Vodfone – Bucuresti, sau la casieriile partenere Bilete.ro. Va rugam sa tineti cont de acest aspect si in aceasta situatie sa contactati direct Bilete.ro la adresa de email: office@bilete.ro sau la nr. de telefon [*].

5. In cazul retururilor de bilete la Bilete.ro (in functie de contractele incheiate cu organizatorii), Bilete.ro va returna doar contravaloarea biletelor; celelalte costuri suplimentare (de ex, dar fara a se limita la: costuri de transport - curier sau posta -, comisioane si speze bancare, taxe de procesare/management a biletelor conform conditiilor de vanzare Bilete.ro, servicii adiacente si deja prestate pentru intrarea in posesie a biletelor) nu se vor rambursa/deconta.

6. In cazul biletelor fizice returnate la sediul Bilete.ro, prin curier rapid sau posta, costurile de transport vor fi achitate si suportate exclusiv de catre cumparator, iar returnarea contravalorii biletelor se va face conform conditiilor mentionate in sectiunea “Retur bilete” prezenta pe https://www.bilete.ro/info/ajutor/returnare/ 

7. In cazul retururilor de e-bilete, atunci cand spectacolul evenimentul este reprogramat (data si/sau ora) sau anulat, returnarea contravalorii biletelor se va face conform conditiilor mentionate in sectiunea “Retur bilete” https://www.bilete.ro/info/ajutor/returnare/

8. Biletele deteriorate sau care nu au fost achizitionate prin intemediul bilete.ro nu vor fi acceptate pentru retururi si rambursare a contravalorii acestora.

 


Dreptul de retragere din contract
  

1. Bilete.ro intermediaza vanzarea biletelor pentru spectacole si evenimente care se incadreaza in activitati si servicii; drept urmare, in conformitate cu prevederile art.16 lit.l) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, pentru vanzarea de bilete pentru spectacole sau evenimente, cumparatorii nu isi pot exercita dreptul de retragere din contractele de vanzare-cumparare al biletelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in cazul in care cumparatorul a efectuat o comanda sau din contractele de vanzare-cumparare al biletelor executate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in termenul de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia biletelor, prevazut de legislatia in vigoare.

2. Nu se accepta returnarea biletelor si/sau solicitarea rambursarii contravalorii acestora  pentru biletele comandate, achitate, livrate si valabile pentru un spectacol sau eveniment care se va desfasura conform programului anuntat (data si ora), locatie si artisti participanti si/sau nu a avut anuntata nicio modificare privind programul initial (data si ora), schimbare locatie sau modificare/retragere artisti anuntati initial ca si participanti la spectacol/eveniment.

 

Politica de confidentialitate

Va rugam consultati pagina Politica de confidentialitate TLD pentru informatii complete privind protectia datelor personale.

Pentru vizualizare Politica de confidentialitate partenerului tert, Eurolife ERB Asigurari Generale S.A., privind protectia datelor personale, va rugam sa accesati aici.

 

Denuntarea garantiilor

TLD isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor bilete. De asemenea, TLD nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor bilete.ro sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa TLD.

TLD nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorul fiind obligat sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

 

Limitarea raspunderilor

TLD nu isi asuma sub nicio forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe bilete.ro sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

TLD nu isi asuma sub nicio forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul www.bilete.ro.Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.

TLD isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

TLD poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, TLD poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site-ul bilete.ro.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL  sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv "Marci") ce apar pe acest website apartin DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL.

Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL.

isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.