UPDATE 10.04.2020:

Stimati Clienti,

Avand in vedere situatia exceptionala in care ne aflam si numarul mare de solicitari pe care il avem din partea dumneavoastra, incepand de astazi numarul de telefon afisat pe site nu mai este activ. Acest lucru ne permite preluarea solicitarilor dumneavoastra intr-un timp mult mai scurt, dar si solutionarea mai rapida a acestora.

In acest caz va rugam sa ne adresati solicitarile, sesizarile sau intrebarile dumneavoastra pe adresa de e-mail: office@bilete.ro, iar la adresa info@bilete.ro ne puteti trimite formularele de retur pentru evenimentele pentru care ati fost deja instiintati.

Va multumim pentru intelegere!

 

UPDATE 10.03.2020:

Casieria Bilete.ro

Dragi clienți,

Având în vedere recomandările utile pentru situația curentă, casieria Bilete.ro va fi închisă pe o perioada nedeterminata.

Informații despre evenimente găsiți, actualizate la zi, pe www.BILETE.ro.

Ne puteți contacta la info@bilete.ro, cu mențiunea că pot exista mici întârzieri în a vă răspunde, din pricina volumului mare de solicitări din această perioadă.

Vă urăm multă sănătate și vă rugăm să țineți cont de recomandarile autorităților: stați acasă și urmați toate regulile ce țin de igienă.

Ne revedem cu bine!

 

Adresa: Calea Grivitei nr. 143, Bucuresti, Sector 1 - in incinta Hotel Ibis Gara de Nord.
Program de lucru cu publicul: Luni-Joi orele 11:00-19:00 si Vineri 11:00-16:00


Office Bilete.ro

Str. Ion Neculce nr. 14, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255.
Program de lucru cu publicul: Luni - Vineri 10:00-17:00

SC. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL

J40/21007/2005, CUI 18215878, atribut fiscal RO, SWIFT/BIC BACXROBU

Conturi Bancare deschise la UniCredit Bank.
RO78 BACX 0000 0030 2771 2002 - cont in RON
RO08 BACX 0000 0030 2771 2001 - cont in EUR

Sediul social: Romania, Bucuresti, Str. Ion Neculce nr. 14.

 

Site-ul www.bilete.ro este proprietatea S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL.
Reproducerea chiar si partiala a datelor continute de acest site se poate face numai cu acordul nostru express.

S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL este inregistrat ca Operator Date cu Caracter Personal cu  nr. 9005.


Dragi clienti,

😷
In contextul situatiei actuale generate de Ordonanta nr 6 din 08.03.2020, va informam ca Bilete.ro a luat toate masurile recomandate de Guvernul Romaniei pentru impiedicarea raspandirii acestui virus.🧼🧼

Dorim sa fim total transparenti fata de clientii nostri, sa le oferim toate informatiile de care au nevoie.

Astfel dorim sa anuntam urmatoarele:

👩‍⚕️&👨‍⚕️Toti angajatii BILETE.RO vor intra in regim de lucru de acasa, WFH (work from home)
🎫 Va recomandam cu incredere achizitionarea de bilete prin E-Bilet - bilete in regim electronic, comandate online, trimise via e-mail. Acestea sunt disponibile pentru toate evenimentele prezente la vanzare pe BILETE.RO. Be Green! Oprim temporar, pe o perioada nedeterminata, livrarea de bilete prin curier, atat pentru siguranta Dvs, cat si pentru siguranta angajatilor BILETE.RO
🖨️Casieriile BILETE.RO din Bucuresti (Hotel Ibis) si Cluj (Sala Polivalenta) au fost inchise pana la incheierea starii de urgenta pe teritoriul tarii. 
🖨️Punctele de vanzare partenere BILETE.RO ( Inmedio, Germanos, Posta Romana, Vodafone, Info point Promenda) sunt disponibile momentan. Va vom informa imediat, daca exista modificari.

😷 Datorita actualei situatii si a masurilor preventive aplicate, procesarea solicitarilor este ingreunata. Va asiguram ca facem tot posibilul sa preluam si sa solutionam toate mesajele dumneavostra, in cel mai scurt timp posibil.

🙏Apelam la intelegerea clientilor asupra situatiei si va cerem rabdare pentru solutionarea tuturor mesajelor primite. 🙏
Tot ce ne dorim este timp  , pentru intelegerea si solutionarea fiecarei situatii in parte, ca ulterior sa putem continua sa va oferim bilete pentru🕺 concertele, 👯festivaluri, 🩰spectacolele si meciurile dumneavoastra preferate o data cu finalizarea acestei situatii unice.

🤔Clientii care nu cunosc statusul evenimentului la care au bilete achizitionate sunt rugati sa verifice pagina evenimentului folosind calendarul Bilete.ro la adresa: https://www.bilete.ro/calendar/, paginile sunt actualizate de fiecare data cand exista informatii noi.

Adresa de e-mail info@bilete.ro va sta la dispozitie.

🙏VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI RABDARE🙏!

Echipa Bilete.ro