Plata prin card cultural/cadou Edenred,Pluxee sau Up Romania


Cumpără bilete cu cardul și tichetele culturale/cadou Edenred, Pluxee sau Up Roamania

Bilete.ro introduce o nouă modalitate de plată: tichetele culturale/cadou Edenred, Pluxee sau Up Roamania
În format fizic, pe hârtie, sau digital, pe card, tichetele culturale Edenred, Pluxee sau Up Roamania sunt acum acceptate ca metodă de plată pe Bilete.ro, după cum urmează:
▶︎ Card Cultural Edenred, Pluxee sau Up Romania - la comenzi online și e-ticket
▶︎ Card Cadou Edenred, Pluxee sau Up Romania - la comenzi online și e-ticket
▶︎ Card și Tichete Culturale Edenred - la comenzi cu plată la casieriile Bilete:- Cluj-Napoca - casieria Bilete.ro de la Sala Polivalentă
Indiferent de metoda de plată aleasă, plățile trebuie făcute integral cu aceasta, nu pot fi completate cu cash sau alt card bancar. 

 

Plata prin card bancar

Platile efectuate cu cardul se vor face prin intermediul celor doua site-uri partenere Romcard.ro sau EuPlatesc.ro. Dupa plasarea comenzii veti fi redirectionat catre unul dintre aceste site-uri unde veti introduce datele cardului dumneavoastra. Aceste tranzactii pot fi onorate doar de posesorii de carduri care apartin de sistemul 3DSecure. Daca doriti sa aflati informatii suplimentare legate de acest sistem, va rugam sa contactati banca emitenta a cardului.

 

Cash 

Biletele pot fi achizitionate de la una din casieriile Bilete.ro sau din incinta magazinelor partenere din Bucuresti si tara semnalizate "Aici Bilete.ro". 

Dupa efectuarea comenzii pe site, puteti ridica biletele la unul din aceste puncte in maxim 3 zile calendaristice de la data plasarii comenzii in baza numelui si a codului comenzii. Codul comenzii se regaseste in e-mail-ul “Instiintare comanda” primit automat in cazul unei comenzi valide.

☞ In functie de politica de vanzare a biletelor nu toate evenimentele vor avea activa modalitatea de achizitie "cash la casierie".

Plata ramburs 

Contravaloarea biletelor si a taxelor de transport va fi achitata de catre client la primirea biletelor comandate.

Expeditie cu ramburs in Bucuresti ▶︎ 18 RON + 1% din valoarea biletului
Expeditie cu ramburs in tara ▶︎ 24 RON + 1% din valoarea biletului

Tarifele pentru livrarea biletelor prin curier sunt valabile pentru majoritatea oraselor din Romania. In cazul in care orasul sau localitatea nu se regaseste in lista de livrare Fan Curier, clientul va achita kilometri suplimentari in momentul livrarii comenzii. De asemenea, modificarile sau redirectionarile catre alte adrese de livrare se taxeaza suplimentar si se vor achita tot de catre client.

Transfer bancar 

Platile se vor efectua in contul S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL.

Cont RON ▶︎ RO78 BACX 0000 0030 2771 2002 - UniCredit Bank
Cont EUR ▶︎ RO08 BACX 0000 0030 2771 2001 - UniCredit Bank

Dovada platii se face prin e-mail la adresa office@bilete.ro in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii. Dupa aceasta perioada comenzile neachitate se vor anula. Taxele aferente acestor operatiuni sunt suportate de catre clientul Bilete.ro. Va rugam sa specificati pe copia documentului de plata numele si codul comenzii achitate. Codul comenzii se regaseste in e-mail-ul "Instiintare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida.

 

▶︎ Magazine partenere

Posta Romana, Inmedio si Germanos, Vodafone, semnzalizate “Aici Bilete.ro”

Biletele se pot achizitiona de la unul dintre punctele de vanzare Inmedio, Posta Romana ,Germanos sau Vodafone ,in maxim 3 zile calendaristice de la data plasarii comenzii in baza numelui si a codului comenzii. Codul comenzii se regaseste in e-mail-ul “Instiintare comanda” primit automat in cazul unei comenzi valide.

☞ In functie de politica de vanzare a biletelor, nu toate evenimentele vor detine modalitatea de achizitie “Cash la magazinele Inmedio/Germanos/Posta Romana”.

Lista, programul de lucru si adresele magazinelor semnalizate Bilete.ro se poate consulta aici https://www.bilete.ro/info/retea/

 

Bilete.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un Cost procesare comanda sistem Bilete.ro de 1 leu per bilet (tva inclus).