Asigurare En GardeDe câte ori nu te-ai găsit în situația de-a renunța la planurile tale de weekend sau city break? Și ai renunțat, pentru că de cele mai multe ori n-ai putut controla contextul. Și odată cu asta ai pierdut banii de bilete, cazare sau drum. Se întâmplă.

Plănuiești să te duci la concert, dar te-a inundat vecinul. Ești în drum spre meciul de fotbal, dar te-ai împiedicat pe scări. Când nu te aștepți, se întâmplă fix ce n-ai vrea să se-ntâmple. Poate în cele mai nepotrivite momente. Știi cum e...

Dar omul prevăzător își ia toate măsurile de siguranță. Și așa cum îți poți face asigurare de sănătate, călătorie sau pentru casă și mașină, de ce nu ți-ai putea face una și pentru biletele cumpărate la evenimentul preferat sau la cel la care visezi de atâta timp?

Fii fără griji! Ne-am gândit deja la asta! Și am reușit să o punem în practică cu un partener de încrederere!

De acum, împreună cu bilete.ro și Eurolife FFH Asigurări Generale, poți să fii En garde!

 

Cum funcționează

Ia-ți bilet de pe bilete.ro cu asigurarea de bilet de la Eurolife FFH Asigurari Generale și ai banii înapoi! Știi tu, în caz de necaz.

Altfel spus, acum poți să te protejezi de apariția unor evenimente neprevăzute ce te-ar putea face să-ți schimbi planul de a participa la, spre exemplu, concertul dorit!

Ține minte: în cazul in care nu poți ajunge la spectacol, teatru, meciul de fotbal sau orice alt eveniment la care ți-ai luat bilet din cauza unui "neprevăzut" acoperit de asigurare (inclusiv imbolnavire, intarzieri de transport, accidente), vei primi inapoi 100% din prețul biletului.

Acoperirile complete sunt detaliate in Termeni & Conditii.

Bilet asigurat de EurolifeAsigurarea de bilet En Garde este valabilă doar la achiziția biletelor evenimentelor eligibile de pe bilete.ro. Poate fi activată odată cu finalizarea procesului de cumpărare online, prin bifarea căsuței care corespunde acestui serviciu. În momentul în care plata biletului și a asigurării a fost efectuată, vei primi un e-mail care conține datele necesare și confirmarea faptului că biletul tău a fost asigurat. Da, dacă iei mai multe bilete pentru grupul de prieteni, există și posibilitatea de a asigura biletele în grup.

Datele personale solicitate pentru achiziția biletelor și a asigurărilor de bilet sunt prelucrate, stocate și protejate conform standardelor de protecție în vigoare, a legilor valabile pe teritoriul României și conforme GDPR.

Dacă vrei să ne contactezi pentru întrebări suplimentare, consultă secțiunea Contact.Update conform OUG.6/08.03.2020 :

Ce trebuie sa stiti in cazul in care aveti bilete cu asigurare “En Garde”

Pentru biletele achizitionate si pentru care exista o asigurare de bilet cumparata, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  1. Pentru evenimente amanate in mod oficial:
    1. In cazul in care clientul isi mentine decizia de participare la eveniment, asigurarea ramane valabila pentru noua data reprogramata, fara a mai fi nevoie de re-emiterea unui nou certificat de asigurare. Astfel, riscurile acoperite de asigurarea “En garde” raman valabile pentru noua data la care va avea loc evenimentul.
    2. In cazul in care clientul nu doreste pastrarea biletelor, valoarea acestora si prima de asigurare vor fi returnate de catre bilete.ro doar daca organizatorul evenimentului decide sa returneze contravaloarea biletelor catre clienti. In acest sens, echipa www.bilete.ro va trimite informari catre clienti cu privire la deciziile organizatorilor de eveniment privind rambursarea costului biletelor.
  2. Pentru evenimente anulate in mod oficial:
    1. Valoarea biletelor si a primei de asigurare vor fi returnate catre client de bilete.ro doar daca organizatorul evenimentului decide sa returneze contravaloarea biletelor vandute catre clienti. In acest sens, echipa www.bilete.ro va trimite informari catre clienti cu privire la deciziile organizatorilor de eveniment privind rambursarea costului biletelor.
  3. In cazul evenimentelor pentru care nu exista un anuntat oficial de amanare sau anulare – valoarea biletelor achizitionate si prima de asigurare nu se returneaza.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la acoperirile si excluderile asigurarii “En garde” va rugam sa consultati informatiile disponibile in pagina de Termeni si Conditii.

 

 

 

 

 

Termeni si Conditii Asigurarea En Garde

Termenii și condițiile de asigurare aferente contractului de asigurare de grup pentru clienții cumpărători de bilete la evenimente, împreună cu certificatul En Garde Art. 1 Prevederi Introductive ...

citeste mai departe

Politica de Confidentialitate Asigurarea En Garde

Prelucram datele dvs. cu caracter personal in cazul emiterii unei Asigurari En Garde in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe din Romania.   Ce date colectăm? ...

citeste mai departe

Formular Dauna

In cazul aparitiei unui eveniment neprevazut (asa cum este el definit in cadrul documentului „Termeni & Conditii Asigurare En Garde”), va rugam sa anuntati echipa Eurolife FFH Asigurari Genera ...

citeste mai departe