Be Green: Alege eBilet si economisesti taxa de curier si ajuti mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail. De retinut: eBiletul este un bilet unic si netransmisibil. Datele de comanda introduse in sistemul www.bilete.ro (nume, prenume, nr pasaport sau CNP, adresa) trebuie sa corespunda cu cele ale persoanei care se prezinta la intrarea la eveniment pentru verificarea si validarea eBilet.

Cum primesc un eBilet?

eBiletul este un bilet electronic generat de sistemul www.bilete.ro care se poate printa de acasa, bilet care va permite accesul la evenimentul dorit.

Odata ce plata biletelor este confirmata, cumparatorul va primi prin intermediul e-mail-ului, link-uri unice pentru fiecare eBilet comandat. Cumparatorul va trebui sa printeze eBiletul(ele) accesand fiecare link in parte si sa se prezinte cu acesta (acestea) la poarta de acces a evenimentului impreuna cu un document de identitate (pasaport sau carte de identitate - in functie de tara in care se desfasoara evenimentul). La poarta de acces a evenimentului, datele de identitate impreuna cu codul de bare al biletului electronic se vor confrunta.

Important:

eBiletul este unic si netransmisibil.
Datele de comanda introduse in sistemul bilete.ro (nume, prenume, nr pasaport sau CI, adresa) trebuie sa corespunda cu cele ale persoanei care se prezinta la intrarea la eveniment pentru verificarea si validarea eBiletelor.

Cum pregatesc eBiletul pentru meci?

 

Bilete.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un Cost procesare comanda sistem Bilete.ro de 1 leu per bilet (tva inclus).