Livrarea biletelor comandate se va face prin intermediul serviciului de curierat Fan Courier. Pachetul va ajunge la dumneavoastra in maxim 2 zile lucratoare, exceptie facand perioadele de sarbatori cu program special sau cazul in care biletele au specificate o alta data de livrare.  

Tarifele pentru livrarea biletelor prin curier sunt valabile pentru majoritatea oraselor din Romania. In cazul in care orasul sau localitatea nu se regaseste in lista de livrare Fan Curier, clientul va achita kilometri suplimentari in momentul livrarii comenzii. De asemenea, modificarile sau redirectionarile catre alte adrese de livrare se taxeaza suplimentar si se vor achita tot de catre client.

Tarife livrare prin curier pentru comanda cu plata prin transfer bancar sau plata cu card:

Expeditie in Bucuresti ▶︎ 11 RON + 1% din valoarea biletului
Expeditie in tara ▶︎ 17 RON + 1% din valoarea biletului

Tarife livrare prin curier cu plata ramburs:

Expeditie cu ramburs in Bucuresti ▶︎ 18 RON + 1% din valoarea biletului
Expeditie cu ramburs in tara ▶︎ 24 RON + 1% din valoarea biletului

Pentru livrari de produse bilete.ro in afara Romaniei va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office@bilete.ro. 

Aceste costuri sunt asumate de catre client chiar si in cazul in care se returneaza biletele achizitionate.

Ce se intampla dupa plasarea comenzii?

Dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail cu titlul “Instiintare comanda”, urmand ca in maxim 2 zile lucratoare sa primiti un al doilea e-mail cu titlul “Comanda expediata”. Cel de-al doilea e-mail va contine AWB-ul coletului pentru ca dumneavoastra sa puteti urmari online livrarea acestuia.

Urmareste coletul pe site-ul Fan Courier: AWB TRACKING

Pentru detalii suplimentare legate de livrarea coletului dumneavoastra, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii Fan Curier la numarul de telefon 021 9336.

Bilete.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un Cost procesare comanda sistem Bilete.ro de 1 leu per bilet (tva inclus).