Pentru rezervarea online si achizitionarea de bilete la evenimente pasii sunt urmatorii:

1. Gaseste evenimentul dorit folosind functia Cauta de pe prima pagina sau navigand prin categoriile de evenimente: Teatru, Concerte, Sport, Pentru copii, Cultural si Diverse. Click pe evenimentul dorit pentru a vedea mai multe detalii si disponibilitatea biletelor. 

2. Pe pagina evenimentului poti vedea mai multe detalii, toate datele si locatiile in care se desfasoara. Alege data si locatia dorita si apoi click pe butonul BILETE pentru a rezerva bilete.

3. Selecteaza categoria de pret care ti se potriveste. Daca exista Harta interactiva click pe zona dorita.

4. Click pe ALEGE LOCURILE, selecteaza locurile dorite de pe harta si apoi click pe butonul REZERVA. Daca evenimentul nu se vinde cu locuri atunci alege nr de bilete dorit si click pe butonul REZERVA. 

5. Ai ajuns pe pagina Comanda ta unde vezi biletele rezervate. Completeaza datele personale si apasa pe butonul CONTINUA de mai jos pentru a finaliza comanda in timp util. Rezervarile expira automat daca nu este finalizata comanda in 15 minute.

6. Alege metoda de livrare din lista de optiuni disponibile pentru evenimentul selectat. Detaliile despre metoda aleasa sunt prezentate mai jos. In functie de metoda aleasa vor fi afisate si optiunile de plata mai jos in pagina Comanda ta.

7. Alege metoda de plata dorita. Detaliile despre metoda aleasa sunt prezentate mai jos in pagina Comanda ta.

8. Poti comanda si fara a avea un cont Bilete.ro sau te poti autentifica cu contul de Facebook pentru a comanda mai rapid.

9. Completeaza datele personale (nume, prenume, e-mail, telefon) ca sa te putem contacta in legatura cu progresul comenzii tale. Pentru livrarea prin curier a biletelor este necesar sa completezi adresa de livrare impreuna cu codul postal. 

10. Apasa butonul CONTINUA.

11. Esti la ultimul pas, verifica atent datele introduse si rezervarile facute. Daca ai un voucher cadou, aici il poti introduce pentru a beneficia de reducere. Citeste si accepta "Termenii si Conditiile site-ului".

12. Click pe butonul PLASEAZA COMANDA.

13. Comanda este plasata si trimisa catre operatorii nostri,un mesaj de instiintare a fost trimis pe adresa de e-mail specificata. Pentru referinte ulterioare retine numarul de comanda.  

14. Daca ai ales sa platesti online cu cardul bancar urmeaza sa fii redirectionat catre operatorul autorizat EUPLATESC.RO unde vei efectua plata.

 

Observatii:

☞ Nu se inmaneaza bilete fara o comanda valabila si inregistrata in sistemul nostru.

☞ Nu se inmaneaza/expediaza bilete aferente comenzilor expirate.

☞ Nu se preiau comenzi prin intermediul e-mail-ului.

☞ Nu se preiau comenzi telefonice. 

☞ In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat,ne rezervam dreptul de a le anula.

☞ Procesarea platilor online se face de catre operatorul autorizat EUPLATESC.RO.

☞ Lista, programul de lucru si adresele magazinelor semnalizate Bilete.ro se poate consulta aici https://www.bilete.ro/info/retea/.

☞ Organizatorul prin intermediul Bilete.ro isi rezerva dreptul de a limita numarul de bilete per comanda sau/si CNP in functie de tipul evenimentului.

 

Bilete.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un Cost procesare comanda sistem Bilete.ro de 0,5 lei per bilet (tva inclus).

Organizatorul prin intermediul Bilete.ro isi rezerva dreptul de a limita numarul de bilete per comanda sau/si CNP sau/si adresa de livrare in functie de tipul evenimentului. Totodata, Organizatorul prin intermediul Bilete.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda suspicioasa ce ar putea fi urmata de revanzarea biletelor achizitionate. In cazul competitiilor si jocurilor sportive, prevederile art.25 din Legea nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competiilor si a jocurilor sportive stipuleaza faptul ca, cumpararea in scop de revanzare a biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 la 3.000 lei.