Bilete la Webinarul Maestrilor: cele trei coduri secrete ale lui Brahma by Alexandra Coman

Data si locatia

01 ian-31 dec
Webinarul Maestrilor cele trei coduri secrete ale lui Brahma cu Alexandra Coman - 01 ian

Online, Video

Bilete   

de la 410,00 RON

De-a lungul timpului mi-am obisnuit publicul cu webinarul de inchidere de an care are loc in luna Decembrie. Insă, deoarece intrăm intr-o perioada de 11 ani maeștrii, de o vibratie foarte inalta, mi-am dorit foarte mult să concep un webinar despre inchideri, care să poată fi pus in practică oricand avem nevoie sa inchidem ceva in viata noastra: fie ca este vorba de o relatie, fie că este vorba despre un loc de muncă nesatisfăcător, sau de o situatie care ne streseaza excesiv.

Un webinar - unealta care să poată fi accesat oricand, indiferent de anotimp sau luna a anului, dar care sa aiba o singură tinta: cum să închizi energiile, astfel incat să nu te mai trezesti in situatii similare, in circumstante repetitive.

In acest webinar vei invata:
cele trei principii fundamentale care conduc lumea (codul S-R-R. supravietuire, renastere, reinventare)
cum să identifici tiparul SRR in tine si in cei din jurul tau
datele calendaristice cod specifice fiecarui anotimp cand poti efectiv să lasi in urmă, să închizi definitiv spirala karmica. Zilele Cod ale săptamanii specifice codului tau personal cand poti sa inchizi definitiv spirala karmica.
zonele de pe glob unde, in functie de codul tau personal SRR poti să închizi definitiv spirala karmică

Bonus: vei afla ce tip de inchideri ai de facut, in functie de codul tău personal, în urmatorii 11 ani (2022- 2033)

Cât durează acest webinar:
Aici va fi un raspuns atipic. Niciodata nu m-am putut adapta tiparelor batute in cuie. Iata de ce absolut toate webinariile mele au un minim de ore pe care stiu ca le pot oferi publicului meu, insă in functie de interactiunea cu participantii și vibratia webinarului aceste ore se pot extinde.

Este un tipar al meu, pe care nu il voi schimba in activitatea mea. Informatia nu se da la cronometru ci pana cand e asimilata si integrata i ntotalitate. Asadar webinarul va avea o durata de minim 3 ore, insă daca nu vei putea sta peste aceste 3 ore nu este nicio problema: la fel ca toti participantii la webinar, vei primi pe email linkul privat către vizionarea integrala a acestui eveniment special.

Cat costa acest webinar: 410 lei

Ganduri bune,
Alexandra Coman

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.