Bilete la Karpatia Horse Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Revenirea din 2022 a reprezentat un ‘’salt’’ important pentru Karpatia Horse Show. Cei 15.000 de spectatori(participare record) s-au bucurat de un program extins si orientat in a stimula trairi zilnice distincte.
Editia 2023 a Karpatia Horse Show, a VIII-a, beneficiaza de atmosfera electrizanta pe care o aduce gazduirea unei etape calificative pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 a Concursului Complet International de 4*. Calareti de top din intreaga lume vor putea fi urmariti in fiecare zi evoluand la cate una dintre probele: dresaj, sarituri obstacole naturale (cross-country), sarituri obstacole.
In 2023 continuam reusita editiei trecute si intarim atat tusele sportive cat si cele de show, prin demonstratiile, concertele si activitatile propuse in program.
Vinerea este ziua destinderii totale. Proba sportiva cea mai rafinata, cea de dresaj, va fi continuata intr-un program extins spre seara cu concerte inspirate din jazz, sub egida Scena Micul Trianon. In 2022 au urcat pe scena noastra o trupa tanara si promitatoare: Zoom Band, urmata de Luiza Zan si Ploiesti Jazz Trio.
Sambata este dominata de adrenalina si dorinta de explorare. Este ziua cu cresterea cea mai accelerata ca numar de spectatori de la editie la editie. Proba de Cross-Country alaturi de proba de maraton pentru atelaje cu 2 cai au devenit atractii principale ale publicului. Este si ziua care incurajeaza explorarea domeniului, in tandem cu urmarirea parcursurilor de tip cross country.
Atragem atentia asupra:
- obstacolelor cu design creativ realizate impreuna cu partenerii nostri - potenteaza spectacolul hipic si devin tinta predilecta pentru cadre memorabile.
- demonstratiilor de voltija, o disciplina ecvestra mai putin cunoscuta publicului, apropiata de probele de acrobatie
- concertelor de seara sub egida Scena Micul Trianon. Daca anul trecut a urcat pe scena noastra Moonlight Breakfast, acum planuim gazduirea a doua concerte.

Duminica este ziua exuberantei. Probele se desfasoara exclusiv in interiorul arenelor, iar atmosfera capata vibratia tribunelor pline de spectatori:
- 10 mari maestri ai atelajelor cu 2 si 4 cai se dueleaza in incitante concursuri demonstrative si apoi se reunesc in show-uri galopante si spectaculoase.
- paradele castigatorilor tuturor concursurilor vor fi completate cu show-uri ce emana eleganta si dezinvoltura echitatiei.

Ne propunem ca evenimentul nostru sa devina o ampla scena in care participanti si spectatori dau nastere unor povesti memorabile inspirate de universul echitatiei.
Extindem Campingul pentru cei care vor sa prelungeasca programul evenimentului cu nopti si rasarituri in padurea din interiorul domeniului.
Acces camping – note generale
Accesul in camping se face prin achiziție de bilet individual, dedicat zonei de camping, separat de abonamentele de festival.
Accesul cu rulota si masina in format car camping necesita si achizitionarea unui abonament pentru rulota, respective masina.
Copii sunt considerate toate persoanele cu varste 3 – 14 ani si pot intra doar insoțiți de 1 adult. Copiii sub 2 ani au acces gratuit si pot intra doar insotiti de 1 adult.

Bilete acces camping – achiziție exclusiv in avans pana in data de 20 Septembrie.
-biletul asigura accesul in camping pe intreaga perioada a evenimentului
Camping disponibil 3 zile - vineri, 21 Septembrie ora 11:00 – luni, 25 Septembrie – ora 12:00
Adult 50 lei
Copil 20 lei

Rulota 100 lei
Car Camping 50 lei

Campingul dispune de o capacitate de 200 adulti, 10 pozitii pentru rulote si 20 pentru autoturisme
Se va asigura acces la toalete, apa rece si calda si posturi de alimentare cu curent electric.

Detalii Zona VIP
Biletul VIP (zona mixta sau loja) permite accesul in cortul VIP, un cort spaţios cu o poziţionare privilegiată către spatiul competiţional.  Este amplasat în faţa Arenei Principale, pe o platforma supra-inaltata şi oferă o privelişte deosebita asupra concursurilor şi show-urilor din cadrul evenimentului.

Zona VIP este compusa dintr-o zona mixta, care permite achizitie bilete individuale, fara loc asigurat, si o zona de loje care permite acces spatiu exclusiv - masa cu 6 locuri – locuri rezervate.

Open bar si bufet
Spectatorii care vor achiziţiona bilete in zona VIP sau loja vor beneficia gratuit, in interiorul cortului VIP, de open barul asigurat cu bauturile partenerilor Karpatia Horse Show (Serve – Cuvee, La Luna del Casale Spumante, Zetea, Bere Grivita, One Beer Later, Bucovina), iar in zilele de sambata si duminica si de un buffet asigurat de partenerii nostri: Sara restaurant. 

Acces VIP si parcare
Biletele VIP faciliteaza accesul la o intrare si parcare dedicate, cu acces pe Domeniu din DJ 720, Floresti-Filipestii de Padure si parcurs rapid catre principalele puncte de atractie ale evenimentului si cortul VIP. 
 
Program cort VIP :
Vineri, 22 Septembrie:       15:00 – 18:00,
Sambata, 23 Septembrie:  12:00 – 18:00
Duminica, 24 Septembrie:  12:00 – 18:00

Corturile si rulotele se pot instala incepand de vineri 22 Sept, ora 11:00 si eliberarea se poate face pana luni, 25 Septembrie, ora 12:00. Vom indica noi locurile cele mai potrivite functie de cortul sau rulota pe care o detii.
Pentru acces în camping, fiecare persoană trebuie să aibă bilet de acces camping, separat de abonamentele de festival.
Ne propunem ca evenimentul nostru sa devina o ampla scena in care participanti si spectatori sa dea nastere unor povesti memorabile inspirate de universul echitatiei. Iar daca in 2022 am fost 15.000, speram ca in 2023 sa fim si mai multi.
Detalii pe 
https://www.youtube.com/watch?v=mkiCJV-W6fM&t=8s&ab_channel=KarpatiaHorseSHOW si 
https://www.facebook.com/karpatiahorse/ si
http://www.instagram.co/karpatiahorseshow/

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.