Karpatia Horse Show

Data si locatia

29 sep

ora 10:00

Presale 17 aug - 14 sept - 29 sep-01 oct 2017

Floresti, Prahova, Domeniul Cantacuzino

Bilete   

de la 10,00 RON

Pasiunea pentru cai, eleganța, competiţia, adrenalina trăită la cote maxime, iubirea pentru natură şi energia unui loc istoric îşi dau întâlnire, în această toamnă, cu ocazia Karpatia Horse Show. Între 29 septembrie şi 1 octombrie, competitori din întreaga lume, campioni şi spectatori vor trăi experiența unică a acestei toamne, printre alei de castani şi ruine fermecătoare, într-un spațiu ce a aparţinut uneia dintre cele mai vechi familii româneşti, Domeniul Cantacuzino din Floreşti, județul Prahova.

Ediţia 2017 a Karpatia Horse Show îşi propune să reunească elementele de show şi recreere conturate în ediţia precedentă și să le ducă la următorul nivel. Pentru publicul care va ajunge în septembrie pe domeniul din Floreşti organizatorii au pregătit numeroase activităţi: de la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, drive test cu maşini de teren şi de lux până la accesul într-o zonă comercială variată unde vor intâlni creatori de frumos şi gust. Special pentru familiile cu copii, în acest an, pe domeniul Cantacuzino, vor fi amenajate parcuri de aventură și spații creative, care le vor permite celor mici să se distreze și să deprindă lucruri noi. Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de pe cele 130 de hectare de domeniu fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membrii familiei. “Am dorit să dăm un semnal clar că echitaţia nu este doar un sport ci un mod de viaţă. Am dorit ca orice iubitor de natură şi de frumos să îşi găsească locul în acest eveniment, fie că este sau nu pasionat de cai. Mulţumim celor 8000 de adulţi şi 3000 de copii care au fost alături de noi la ediţia din 2016. Anul acesta suntem și mai buni datorită lor. Oferim un mix de activitati, un weekend de povestit, in mijlocul naturii. Suntem convinși că cele trei zile de competiție vor rămâne în inimile celor care ne vor vizita”, spune Mihnea Vîrgolici, director al evenimentului.

Pe lângă agrement, Karpatia Horse Show înseamnă adrenalină, fiind în primul rând o competiție sportivă. Zeci de sportivi din întreagă lume vin la Floreşti să ia parte la concurs. În acest an show-ul ecvestru aduce în prim plan Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoşi şi respectaţi designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstrații de măiestrie.

Probele de Concurs Complet vor fi prezente şi de această dată. Vor fi obstacole impresionante, cu cai ce sar şi galopează prin apă sau sar buşteni şi mobilier supradimensionat aranjati cu mare pricepere de designerul irlandez Peter Fell şi decorate de o echipă de peisagişti de top.

Toamna lui 2017 pe domeniul Cantacuzino de la Floreşti aduce momente unice de life style, o paradă nobiliară a pălăriilor, dar și doamne acompaniate de ogari eleganţi. Accesul turiştilor pe Domeniul Cantacuzino Floreşti se face cu uşurinţă. Acesta este situat în apropierea staţiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucureşti sau Braşov.

Biletele și abonamentele se pot achizitiona în avans on-line de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro iar în perioada de desfășurare a evenimentului de la punctele de acces la eveniment. Biletele și abonamentele achizitionate în avans beneficiază de discounturi de până la 60%, on-line de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro, iar în perioada de desfășurare a evenimentului de la punctele de acces la eveniment.

În zilele de 29 și 30 Septembrie şi 1 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiilor sub 14 ani le este permis accesul doar însoțiti de un adult și beneficiază de prețuri preferențiale. Pentru abonamente și bilete achizitionate în avans, discounturile cele mai mari sunt valabile pînă pe data de 14 septembrie 2017. Pana la aceasta data, prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show costă 40 de lei pentru adulți, 50 de lei pentru adult + 1 copil și 60 de lei pentru un adult + 2 copii. Iar penturu biletele valabile o singura zi pretul este de 30 de lei pentru adulți, 40 de lei un adult + 1 copil și 50 de lei un adult + 2 copii, pentru zilele de 30 Septembrie si 1 Octombrie, iar pentru vineri, 29 septembrie, biletele costă 10 lei pentru un adult, 10 lei pentru un adult și un copil și 15 lei un adult + 2 copii.

Detalii şi imagini de la ediţiile anterioare găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse. Pentru a intra în atmosfera Karpatia Horse Show, va invităm să urmăriţi filmul de prezentare al evenimentului:

Video

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea