Bilete la Karpatia Horse Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 sept 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Editia 2019, a VI-a, a Karpatia Horse Show, 27 – 29 Septembrie, se desfasoara sub semnul calificarilor la Jocurile Olimpice Tokio 2020.  

Succesul ultimelor editii ale evenimentului, care incanta an de an peste 10.000 de spectatori pe Domeniul Cantacuzino-Floresti, ne incurajeaza sa crestem nivelul competitiilor sportive gazduite, cat si selectia de show-uri si activitati dedicate intregii familii.

Competitia de Proba Completa de 4*, grad ridicat de dificultate, care faciliteaza drumul catre JO Tokio 2020 va fi completata in cadrul Karpatia Horse Show de alte 6 categorii de dificultate, precum si de un concurs demonstrativ de atelaje si competitii de working equitation si show-uri spectaculoase.  

Pentru a asigura un spectacol extraordinar anul acesta am invitat cele mai pricepute echipaje in proba de atelaje pentru a sustine un concurs demonstrativ sub numele "Maestrii atelajelor"- in echipaje cu 2 si 4 cai – care va incanta cu siguranta publicul.

Zonele dedicate agrementului ecvestru si non-ecvestru precum si spatiile gastronomice si de recreere aduc dezvoltari indraznete . Vom extinde si propunerile pentru public in segmentul VIP si premium impreuna cu parteneri de top. 
Karpatia Horse Show 2019 este o intalnire a competitiilor de top cu agrementul inovativ in natura. 

Detalii pe www.karpatiahorse.ro si https://www.facebook.com/karpatiahorse/
Va asteptam cu entuziasm!

27, 28 si 29 Septembrie 2019 – accesul se face pe baza de bilet sau abonament.
Copii sunt considerate toate persoanele cu varste 3 – 14 ani si pot intra doar insotiti de 1 adult.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit.

Biletul VIP permite accesul in cortul VIP, un cort spaţios cu o poziţionare privilegiată către spatiul competiţional.  Este amplasat în faţa terenului de concurs, pe o platforma supra-inaltata şi oferă o privelişte deosebita asupra concursurilor şi show-urilor din cadrul evenimentului.

Spectatorii care vor achiziţiona astfel de bilete vor beneficia gratuit, in interiorul cortului VIP, de open barul asigurat de partenerii Karpatia Horse Show: Château Valvis - cramele Sâmburești,  Aqua Carpatica, Zetea, Guido Cafe

Pentru infomații suplimentare şi rezervări mese grupuri: Mihaela Constantinescu - mihaela.constantinescu@rumor.ro

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.