Karpatia Horse Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 sept 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Karpatia Horse Show, ediția a V-a: evenimentul ideal pentru a petrece un weekend memorabil

Domeniul Cantacuzino, Florești, Prahova
28 septembrie – 30 septembrie

Performanță, spectacol ecvestru și entertainment pe domeniul Cantacuzino de la Florești

Timp de trei zile, între 28 septembrie și 30 septembrie, va avea loc Karpatia Horse Show, una dintre cele mai elegante și importante competiții hipice internaționale din România. Competitori din întreaga lume, campioni şi spectatori vor trăi experiența unică, printre alei de castani şi ruine fermecătoare, într-un spațiu ce a aparţinut uneia dintre cele mai vechi familii româneşti, Domeniul Cantacuzino din Floreşti, județul Prahova.

Pentru publicul care va ajunge în septembrie pe domeniul din Floreşti, organizatorii au pregătit numeroase activităţi: de la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, o zonă comercială variată unde vor intâlni creatori de frumos şi gust. Special pentru familiile cu copii, și în acest an, pe domeniul Cantacuzino, vor fi amenajate parcuri de aventură și spații creative, care le vor permite celor mici să se distreze și să deprindă lucruri noi. Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de pe cele 130 de hectare de domeniu fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membrii familiei.

Cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să știe că Domeniul Cantacuzino Florești este situat în apropierea stațiunilor turistice din Prahova, la doar o oră de București sau Brașov.

Mai multe detalii despre competiție și program pe www.karpatiahorse.ro sau https://www.facebook.com/karpatiahorse/, iar clip-ul retrospectiv al editiei 2018 aici https://www.youtube.com/watch?v=8VEs3iDPQas&t=5s

Karpatia Horse Show, un show de nivel internațional
Organizat de Asociaţia Ecvestră Hipohouse şi Fundaţia Cantacuzino Floreşti, cu susţinerea Federaţiei Ecvestre din România şi Federaţia Ecvestră Internaţională, Karpatia Horse Show 2018 cuprinde Concursul Complet Internaţional de trei stele (dresaj, sărituri obstacole și cross country) precum şi Atelaje doi cai, compuse din doua probe: maraton și conuri;

Un sport nobil într-un loc nobil: Domeniul Cantacuzino
În ce privește locul care va găzdui competiția, aflat la 80 de kilometri distanță de București, Domeniul Cantacuzino din Floreşti stă mărturie pentru una dintre cele mai frumoase epoci ale istoriei României, epoca nobiliară a începutului de secol XX. În centrul său se află ceea ce la, început de secol XX, era considerat o bijuterie arhitecturală, palatul Micul Trianon. Prinţul George Grigore Cantacuzino, supranumit Nababul, datorită averii sale, i-a încredințat arhitectului Ion D. Berindei construcţia acestuia, precum şi pe cea a Palatului din Bucureşti, de pe Calea Victoriei (actualul Muzeu George Enescu). Spiritul și farmecul acestei clădiri s-au păstrat chiar și după un secol plin de evenimente zguduitoare. Recuperată de către Maria Ioana Cantacuzino (nepoata prințesei Maria «Maruca» Cantacuzino și, prin alianță, a lui George Enescu) clădirrea a fost dată în posesie Fundaţiei Cantacuzino Floreşti care îşi propune să îi redea strălucirea de altă dată prin evenimente unice în România.

Pe pe lângă ruinele palatului Micul Trianon, domeniul cuprinde și un complex de conace, înconjurate de o grădina în stil englezesc şi un parc de vânătoare. Întinse pe mai mult de 130 de hectare, grădinile à la française, parcul romantic-englez și parcul de vânătoare au fost amenajate în secolul al XIX-lea şi începutul secolului al XX-lea, iar astăzi stau drept mărturie a unora dintre cele mai vechi grădini private din sudul României.
www.karpatiahorse.ro
www.domeniulcantacuzino.ro

Biletul VIP permite accesul in cortul VIP, un cort spaţios cu o poziţionare privilegiată către spatiul competiţional. Este amplasat în faţă terenului de concurs şi oferă o privelişte deosebita asupra concursurilor şi show-urilor din cadrul evenimentului.

Spectatorii care vor achiziţiona astfel de bilete vor beneficia gratuit, in interiorul cortului VIP, de propunerile special gandite impreuna cu partenerii Karpatia Horse Show: pranz cu brutariile Paul, bar cu: Château Valvis - cramele Sâmburești, Aqua Carpatica, Zetea

Pentru infomații suplimentare şi rezervări mese grupuri: Mihaela Constantinescu - mihaela.constantinescu@rumor.ro

Pentru publicul ce va ajunge în septembrie pe domeniul din Floreşti, organizatorii au pregătit si o zona VIP, amenajată într-un cort spaţios cu o poziţionare privilegiată către zona competiţională. Acesta este amplasat în faţa terenului de concurs şi va beneficia de o platformă supra-înălţată, ce oferă o privelişte panoramică asupra concursurilor şi show-urilor din cadrul evenimentului.

Biletele VIP sunt disponibile la preturi promotionale pe www.bilete.ro/karpatia-horse-show pentru achizitie in avans, până în data de 26 Septembrie, sau la prêt integral in perioada de desfasurare a evenimentului de la punctele de acces la eveniment.
Spectatorii care vor achiziţiona astfel de bilete vor beneficia gratuit, in interiorul cortului VIP, de propunerile special gandite impreuna cu partenerii Karpatia Horse Show: pranz cu brutariile Paul, bar cu: Château Valvis - cramele Sâmburești, Aqua Carpatica, Zetea

28, 29 si 30 Septembrie 2018 – accesul se face pe baza de bilet sau abonament.
Copii sunt considerate toate persoanele cu varste 3 – 14 ani si pot intra doar insotiti de 1 adult.

Vrei să îi faci o surpriză copilului tău?
Dacă da, DOMENIUL CANTACUZINO oferă copilului tau
un pachet de activitati in valoare de 85 lei la doar 50 de lei
in cadrul evenimentului Karpatia Horse Show.

CE CUPRINDE PACHETUL OFERIT DE DOMENIUL CANTACUZINO
Pachetul cuprinde intrarea la eveniment pentu copilul tau in data de
28 septembrie 2018,
si un voucher în baza căruia
aceștia pot participa la 3 activitățidin cadrul evenimentului:
Agrement cai sau ponei, Atelier creativ * si 2 sesiuni de tip aventura la alegere: tir cu arcul, tir cu pusca, bungee sau tiroliana .

Pachetele asigurate de DOMENIUL CANTACUZINO sunt create pentru copiii cu vârste între 5 și 14 ani. Copiii pot veni:
Insotiti de parinti. Parintii pot achizitiona bilete de acces cu discount cat si voucherele pentru copii accesand platforma bilete.ro
Nota: * Atelierele creative partenere in proiect sunt Artia, AMI Handmade si Sabbiarelli
Copiii sub 2 ani au acces gratuit.

Video

Distribuie aceasta pagina