Bilete la Karpatia Horse Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 sept 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pentru revenirea din 23 – 25 Septembrie 2022 a Karpatia Horse Show, editia a VII-a, construim experiente cu note zilnice distincte. Va invitam la cel putin 3 calatorii diferite pe parcursul evenimentului.

Vinerea timpul se dilata, e ziua destinderii totale dupa o saptamana de munca. Proba sportiva cea mai rafinata, cea de dresaj, va fi continuata intr-un program extins spre seara cu un concert sub egida: Scena Micul Trianon. Cea mai buna sugestie pentru ceea ce pregatim e sa reamintim concertul Luizei Zan si Ploiesti Jazz Trio cu proiectii pe Palat ale architectului vizual Ion Cotenescu.

Sambata e ziua adrenalinei sportive: proba de Cross Country alaturi de proba de maraton pentru atelaje cu 2 cai au devenit unele dintre atractiile principale ale publicului. Este si momentul cel mai bun pentru explorarea domeniului in tandem cu urmarirea parcursurilor de tip cross; in 2022 aducem incitatia in inima spectatorilor:
-parcursuri redesenate cu treceri multiple prin zonele favorite publicului,
-un pasaj spectaculos prin centrul zonei de agrement adiacente arenei principale,
–obstacole cu design creativ realizate impreuna cu partenerii nostri – potenteaza spectacolul hipic si devin tinta predilecta pentru cadre memorabile.

Duminica este ziua exuberantei si a imaginarului. Probele se desfasoara exclusiv in interiorul arenelor, in atmosfera specifica tribunelor pline de spectatori, si vor fi completate cu show-uri ce emana eleganta si dezinvoltura echitatiei:
– 10 mari maestri ai atelajelor cu 2 si 4 cai se dueleaza in incitante concursuri demonstrative si apoi reunesc in show-uri galopante si spectaculoase.
– Prezentari vestimentare sau de accesorii care sa inspire domnii si doamnele spre o viata plina de forme si culoare. In cadrul ultimei editii colectia de palarii si tinute originale ale lui Catherine Chapeaute sau ‘personajele’ propuse de Corina Leca au delectat publicul.

Vom extinde si propunerile pentru public in segmentul VIP si premium impreuna cu parteneri de top.

In premiera vom deschide si o zona de camping, pentru cei care vor sa prelungeasca programul evenimentului cu nopti si rasarituri in padurea din interiorul domeniului.

Acces camping – note generale
Accesul in camping se face prin achiziție de bilet individual, dedicat zonei de camping, separat de biletele si abonamentele de festival.
Accesul cu rulota necesita si achizitionarea unui abonament pentru rulota.
Copii sunt considerate toate persoanele cu varste 3 – 14 ani si pot intra doar insoțiți de 1 adult. Copiii sub 2 ani au acces gratuit si pot intra doar insotiti de 1 adult.

Bilete acces camping – achiziție exclusiv in avans pana in data de 21 Septembrie.
-biletul asigura accesul in camping pe intreaga perioada a evenimentului

Adut – 60 lei
Copil – 25 lei
Pachet familie extinsa: 2 adulți + 2 copii: 150 lei
Rulota - 125 lei

Facilitati si conditii - Note generale:
Capacitate maxima 20 rulote si 200 adulti.
Parcare dedicata si gratuita la aprox 100 m de zona de camping.
Se va asigura acces la toalete, apa rece si posturi de alimentare cu curent electric.

Corturile si rulotele se pot instala incepand de vineri 23 Sept, ora 9:00 si eliberarea se poate face pana luni, 26 Septembrie, ora 14:00. Vom indica noi locurile cele mai potrivite functie de cortul sau rulota pe care o detii.
Pentru acces în camping, fiecare persoană trebuie să aibă bilet de acces camping, separat de biletele de festival.

Ne propunem ca evenimentul nostru sa devina o ampla scena in care participanti si spectatori sa dea nastere unor povesti memorabile inspirate de universul echitatiei. Iar daca in 2019 am fost 12.000, speram ca in 2022 sa recuperam timpul pierdut si sa fim si mai multi.

Detalii pe https://www.youtube.com/watch?v=eb913bA0fdM/ si https://www.facebook.com/karpatiahorse/ si
http://www.instagram.co/karpatiahorseshow/

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 0727766631 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.