Bilete la Destiny Park

Data si locatia

01 ian-31 dec
Destiny Park - 01 ian

Bucuresti, Destiny Park

Bilete   

de la 45,00 RON

Destiny Park este primul centru de edutainment din România și din Europa de Est și se adresează copiilor între 4 și 14 ani.

Este un oraș în miniatură unde vocațiile, talentele și pasiunile celor mici se îmbină cu jocul. Totul pentru a descoperi din timp care ar putea fi domeniile în care vor excela peste ani, pentru a le înțelege destinul, în vreme ce se joacă într-un parc dedicat doar lor.

Medici, prezentatori de televiziune, bancheri, piloți, pompieri, cofetari, aviatori, constructori, polițiști și multe alte meserii – o lume întreagă li se așterne la picioare copiilor în acest loc magic, creat de noi, pentru viitorul lor. 43 de experiențe distractive și educative îi așteaptă pe copii la Destiny.

Preturi bilete
Standard Pass Miercuri- Vineri (3,5 ore)
– adult 14+ ani : 60 ron
– copil 4-14 ani : 100 ron

Standard Pass Sâmbătă -Duminică (3,5 ore)
– adult 14+ ani : 80 ron
– copil 4-14 ani : 150 ron

All Day Pass Miercuri- Vineri (8 ore)
– adult 14+ ani: 90 ron
– copil 4-14 ani : 140 ron

All Day Pass Sambata-Duminica Sarbatori Legale (12 ore)
– adult 14+ ani : 120 ron
– copil 4-14 ani : 215 ron

Standard Group Pass Mirecuri-Vineri(+20 persoane)
– adult 14+ ani : 45 ron
– copil 4-14 ani : 80 ron

Standard Group Pass Sambata-Duminica Sarbatori Legale(+20 persoane)
– adult 14+ ani : 60 ron
– copil 4-14 ani :120 ron

Tabara Destiny Park – 2 zile = 270 lei

2 zile “all day acces”
100 magic bani/zi
Acces 43 experiente roll pay si activitati specific taberei
Mesele de pranz nu sunt incluse in pretul biletului

Tabara Destiny Park – 3 zile = 430 lei

3 zile “all day acces”
100 magic bani/zi
Acces 43 experiente roll pay si activitati specific taberei
Mesele de pranz nu sunt incluse in pretul biletului

Programul de funcționare este următorul:
Miercuri, Joi: 10.00 – 19.00
Vineri: 11:00 - 20:00
Sâmbăta, Duminică : 10.00 – 21.00
Luni si Marți : Închis

Copiii sub 4 ani au intrarea gratuită.
Copiii între 4 si 14 ani pot intra în Destiny Park doar insoțiți de o persoană adultă.
Persoanele adulte nu au access în parc dacă nu însoțesc copii.

Regulamentul de participare este prezentat AICI

Destiny Park este situat în zona comercială Băneasa, pe strada Ion Zăvoi nr. 8.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa programul locatiei.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.