RO-Wine

Data si locatia

25-26 mai

ora 12:00

| The International Wine Festival of Romania - 25

Bucuresti, Fratelli Studios

Bilete   

de la 30,00 RON

Dupa o serie de evenimente RO-Wine de succes organizate inca de la debutul acestui proiect, mai exact din anul 2016, in primavara anului 2019 organizatorii RO-Wine invita publicul bucurestean (si nu numai!), sa participe la RO-Wine l The International Wine Festival of Romania, editia de primavara, pe 25 si 26 mai 2019.Se pregateste o editie RO-Wine cu totul speciala, cu o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium, dar si cu o serie de noutati menite sa satisfaca si sa surprinda dorintele si nevoile vizitatorilor si ale producatorilor participanti la RO-Wine.

Cea de-a patra ediție a bucureșteană a Ro-Wine | The International Wine Festival Of Romania va aduce o serie de noutăți față de anii trecuți, prima confirmare a organizatorilor fiind cea a unei zone dedicate rafinamentelor culinare.

Ro-Wine Bucuresti va găzdui în această primăvară zona “Gourmet Experience”, amenajată în vecinătatea zonei de expunere a vinurilor participante la festival. Producători internaționali și autohtoni vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti, vor face asortări de vin cu mâncare și chiar își vor putea găti produsele în stațiile de “live cooking” special amenajate. Proprietari și manageri de restaurante, chef-i și F&B manageri, importatori, distribuitori de delicatese și reprezentanți ai magazinelor de profil le vor pune la dispoziție vizitatorilor o gamă variată de delicatese din toate colțurile lumii.
Urmând modelul consacrat al edițiilor anterioare din București, accentul va fi pus pe interacțiunea directă dintre oaspeți și proprietarii de crame și podgorii din zona de expunere a vinurilor, dar și cu producătorii din zona Gourmet.

Distribuie aceasta pagina

)