RO-Wine

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dupa o serie de evenimente RO-Wine de succes organizate inca de la debutul acestui proiect, mai exact din anul 2016, in primavara anului 2019 organizatorii RO-Wine invita publicul bucurestean (si nu numai!), sa participe la RO-Wine l The International Wine Festival of Romania, editia de primavara, pe 25 si 26 mai 2019.Se pregateste o editie RO-Wine cu totul speciala, cu o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium, dar si cu o serie de noutati menite sa satisfaca si sa surprinda dorintele si nevoile vizitatorilor si ale producatorilor participanti la RO-Wine.

Cea de-a patra ediție a bucureșteană a Ro-Wine | The International Wine Festival Of Romania va aduce o serie de noutăți față de anii trecuți, prima confirmare a organizatorilor fiind cea a unei zone dedicate rafinamentelor culinare.

Ro-Wine Bucuresti va găzdui în această primăvară zona “Gourmet Experience”, amenajată în vecinătatea zonei de expunere a vinurilor participante la festival. Producători internaționali și autohtoni vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti, vor face asortări de vin cu mâncare și chiar își vor putea găti produsele în stațiile de “live cooking” special amenajate. Proprietari și manageri de restaurante, chef-i și F&B manageri, importatori, distribuitori de delicatese și reprezentanți ai magazinelor de profil le vor pune la dispoziție vizitatorilor o gamă variată de delicatese din toate colțurile lumii.
Urmând modelul consacrat al edițiilor anterioare din București, accentul va fi pus pe interacțiunea directă dintre oaspeți și proprietarii de crame și podgorii din zona de expunere a vinurilor, dar și cu producătorii din zona Gourmet.

Pret bilet :

Acces general - 2 zile : 150 lei
Acces 1 zi - degustare vinuri : 50 lei
Acces 1 zi - experienta gourmet : 30 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina