Bilete la RO-Wine

Alege evenimentul

18-19 sept

ora 12:00

The International Wine Festival of Romania - 18

Bucuresti, Fratelli Studios

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
18 sept

ora 12:30

Why people pay more for a wine? Sustinut de Robert Joseph

Bucuresti, Fratelli Studios

Bilete   

de la 200,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
19 sept

ora 12:30

Cum inveti sa recunosti un vin ca un degustator profesionist?Sustinut de Imre Szakacs-Orha DipWSET

Bucuresti, Fratelli Studios

Bilete   

de la 200,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

RO-Wine revine în Septembrie!

Singurul festival dedicat vinurilor premium şi superpremium revine cu o ediţie aniversară! Fratelli Bucuresti va găzdui, pe 18 şi 19 septembrie, festivalul RO-Wine, locul în care antreprenorii HoReCa şi profesioniştii din domeniu, dar şi iubitorii şi colecţionarii de vin pot interacţiona direct cu proprietarii cramelor participante.
Ca în fiecare an, festivalul va include crame din România, Europa şi din alte regiuni viticole ale lumii, o selecţie gourmet impresionantă, masterclass-uri susţinute de autorităţi în domeniu şi evenimente speciale.
Ca și la edițiile precedente, accesul profesioniștilor din piața horeca şi – proprietari, sommelieri, barmani, reprezentanţi - este gratuit în ambele zile.

Robert Joseph, “The Winethinker”, susține primul său master-class în România, la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania – sâmbătă, 18 septembrie, 12:30 -13:30

Prezentarea master-class-lui
Un spirit cu adevărat inovator în lumea vinului, Robert Joseph vine la București pentru a susține un master-class extrem de interesant și de binevenit în peisajul vitivinicol românesc, în cadrul RO-Wine | The International Wine Festival of Romania: Why pay more for a wine?

De ce unele vinuri costă mai mult decât altele? Unele vinuri sunt rare și au o reputație care le precede, altele pur și simplu beneficiază de un marketing foarte bun. Alte vinuri au costuri mari de producție, dar nu atât de mari cât să explice prețurile la care ajung să se vândă. Altele vinuri se vând la prețuri impresionante pentru că sunt pur și simplu delicioase.

În masterclass-ul susținut la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, Robert Joseph va analiza toate aceste aspecte și le va ilustra cu o degustare de vinuri premium, purtând atât pălăria de critic de vinuri, dar și pe cea de analist al industriei.

Masterclass-ul va fi susţinut în limba engleză.

Robert Joseph este un specialist în vinuri de renume internațional, consultant pentru brand-uri renumite precum: Accolade, Chateau Brane-Cantenac, Chateau Malartic- Lagravière, McGuigan Wines, Torres, Esterhazy, Origin Wines și pentru consorțiile naționale de vinuri ale Australiei, Braziliei, Georgiei, Republicii Moldova și Portugaliei.

Autor a peste 25 de cărți și creatorul unor renumite reviste dedicate industriei vinului și consumatorilor, Robert Joseph este și co-fondatorul International Wine Challenge în Marea Britanie, Asia și Rusia, dar are și o activitate intensă ca jurat în conducerea Mundus Vini și a 5 Star Wines.

Robert este și co-proprietarul Le Grand Noir, un brand franțuzesc de vinuri creat în 2005, prin care și-a propus să producă un vinuri franțuzești în stilul Lumii Noi, ajungând azi să vândă 3,8 milioane de sticle pe an, cu o piaţă extinsă în peste 60 de țări. Un proiect similar va fi implementat și în Georgia.


Cum înveți să recunoști un vin ca un degustător profesionist?

Masterclass susţinut de Imre Szakacs-Orha DipWSET
Duminică, 19 septembrie, ora 12:30

Imre Szakacs-Orha DipWSET va susține în cadrul RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, duminică, 19 septembrie, între 12:30 -13:30 masterclass-ul cu titlul „Cum înveți să recunoști un vin ca un degustător profesionist?”.

Imre va introduce participanții în fascinanta lume a degustărilor în orb și a varietății extraordinare de soiuri de struguri, stiluri de vinificație sau climate pe care putem să le identificăm atunci când degustăm un vin, chiar dacă nu-i vedem eticheta.
Master-class-ul va fi unul interactiv, în care vom descifra împreună vinurile degustate și vom încerca să identificăm regiunea de origine a fiecăruia. Vor fi degustate 6 vinuri de pe 5 continente!

Master-class-ul este susținut în limba română.

Imre Szakacs-Orha este fondatorul organizației Wine-in-Business - departamentul de educație în domeniul vinului al ACS şi primul program WSET autorizat în România. Imre este posesor al diplomei WSET 4 eliberată de Weinakademie Osterreich și este și primul trainer WSET din Romania.

În prezent Imre este organizator și lector al cursurilor WSET de nivel 1,2 si 3, organizator al serilor Wine-Wine și lector în cadrul Masterclass-urilor despre vinuri internaționale și românești prezentate în context internațional. Plănuiește să-și consolideze educația în domeniul vinului prin absolvirea cursurilor Institutului Masters of Wine.


Regulamnet de participare conform normelor curente AICI

Pret bilet/abonament:

Abonament 2 zile : 90 lei
Bilet 1 zi : 50 lei
Bilet : 200 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.