Bilete la Terapia prin Lumina Culorilor - Biofotonica

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Deși a fost folosită încă din antichitate de greci, egipteni sau chinezi, Cromoterapia este considerată a face parte din medicina viitorului, în care se pune accent pe om-ființă ca întreg - suflet, minte, trup - și merge în special spre rezolvarea cauzelor bolilor, nu doar spre tratarea efectelor.

Așadar, în timpul seminarului oferim informații referitoare la medicina vibrațională, vindecarea prin cromoterapie, a psihicului și a corpului fizic, plus elementele cheie de echilibrare și armonizare fizică folosind culorile.

Deasemenea, am obseravat că oamenii sunt preocupați de aflarea menirii cu care au venit pe acest Pământ, lucru ce îl vor descoperi în cadrul acestui seminar, iar în plus, vor afla și obstacolele ce nu permit să se înfăptuiască întocmai acea menire.

Părinții vor putea descoperi cum de potențialul copiilor nu se exprimă într-o măsură dorită și cum să eliberați acest potențial creator.

Seminarul este destinat atât persoanelor preocupate de găsirea propriului echilibru interior, cât și medicilor, psihologilor și terapeuților dornici de o abordare holistică a cauzalității problemelor întâlnite în practică.

Vom face împreună testele culorilor prin care veți descoperi potențialul dumneavoastră cel mai înalt, cât și pe cel al copiilor și al întregii familii.

Descoperim împreună tainele terapiei prin culoare și beneficiile sale pe plan fizic, sufletesc, spiritual.

Despre (speaker / vorbitor / sau dacă ai o altă denumire)
Aimeiea Elena își desfășoară activitatea ca psiholog clinician, psihoterapeut, consilier dezvoltare personală, pictor, terapeut holistic specializat în foarte multe terapii, studiate în diverse centre holistice din întreaga lume.
A inițiat Școala pentru Părinți în majoritatea orașelor din țară, a Taberelor de Creație-Recreație și a Taberei de Medicină Isihastă.

Cartea scrisă de Aimeiea Elena "12 ani şi 11 luni de ucenicie lângă fiul şi Maestrul meu M.", este un remarcabil jurnal spiritual, o experienţă de viaţă impresionantă, cu suferinţele şi bucuriile ei.

Orele: Sâmbătă 15:00 – 19:00
Duminică 12.00 – 19.00

Va asteptam cu drag!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.