Bilete la Parcul Acvatic Magic Place Aqua Park

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

N-ai nevoie să mergi la mare ca să ai vara cea mai tare! Vino în parcul acvatic Magic Place Aqua Park din Șoseaua Virtuții, 55 si bucură-te de tobogane spectaculoase și piscină cu valuri ca la mare.
Răcorește-ți vara în singura piscina cu valuri din București din cel mai mare Aqua Park al capitalei (7hectare), unde vin in fiecare an 110.000 persoane.

Marea bălăceală de vară este în parcul acvatic Magic Place Aqua Park. Iată ce ți-am pregătit:

Tobogane spectaculoase și piscine pentru toate vârstele

Cu mic, cu mare, te așteptăm să te distrezi pe spectaculoasele toboganele cu apă, pe care le regăsești atât in cele 3 piscine pentru adulți, cât și în cele două piscine dedicate copiilor.

Restaurante si beach bar
Zona de food&drinks este special amenajată în apropierea plajelor pentru un acces rapid. Îți potolim setea de distracție, de cocktailuri și băuturi răcoritoare la Beach Bar-ul de lângă plajă. Zona Barbeque este dotată cu grătare și un cuptor de pizza pe vatră în cuptor ars de lemne, pentru ca tu să te bucuri de preparate calde și super gustoase.

Distractie cât cuprinde
Te întâmpinăm în fiecare zi cu programe de animație pentru copii, Aqua Gym, Zumba dance, muzică live, petreceri cu spumă și weekend-uri tematice.

Bazin semi-olimpic și culoare de înot
Îți dedicăm o zonă specială de înot și întreceri cu prietenii, în bazinul nostru semi-olimpic.

ACTIVITĂȚI PENTRU TOATĂ FAMILIA:

• Aqua Gym în fiecare dimineață
• Zumba Dance
• Programe de animație pentru copii
• Spectacole de magie
• DJ
• Petreceri cu spumă
• Face-painting
• Muzica LIVE.

Adresa: Șoseaua Virtuții, 55
Sezon: 1 iunie – 15 septembrie

FACILITĂȚI PRINCIPALE
• tobogane si bazine pentru toate varstele
• Singura piscina cu valuri din Bucuresti
• beach bars si restaurante
• Sezlonguri si umbrele
• Culoare de înot.

PRETURI:
LUNI – VINERI (adulti): 45 lei
LUNI – VINERI (elevi/ studenți/ persoane cu dizabilități): 40 lei - Pentru acces este necesar prezentarea unei legitimații/carnet ștampilat pentru anul în curs.

LUNI – VINERI (după ora 16.00) – preț unic: 35 lei.

WEEKENDURI ȘI SĂRBĂTORI LEGALE (adulți): 65 lei

WEEKENDURI ȘI SĂRBĂTORI LEGALE (elevi/ studenți/ persoane cu dizabilități): 50 lei - Pentru acces este necesar prezentarea unei legitimații/carnet ștampilat pentru anul în curs.

ABONAMENTE 10 INTRĂRI (valabile o lună de zile) – adulți: 399 lei

ABONAMENTE 10 INTRĂRI (valabile o lună de zile) – (elevi/ studenți/ persoane cu dizabilități): 299 lei - Pentru acces este necesar prezentarea unei legitimații/carnet ștampilat pentru anul în curs.

ABONAMENT ALL-SEASON (adulți): 699 lei

ABONAMENT ALL-SEASON (elevi/ studenți/ persoane cu dizabilități): 499 lei-Pentru acces este necesar prezentarea unei legitimații/carnet ștampilat pentru anul în curs.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.