Bilete la O cana de fericire

Alege evenimentul

24 dec

ora 22:00

O donatie de fericire

Online, Satu Mare

Bilete   

de la 10,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
24 dec

ora 22:00

O cana de fericire

Online, Satu Mare

Bilete   

de la 20,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

O cana de fericire” ediția a 7-a, Satu Mare

Suntem bucurosi sa va anuntam ca proiectul nostru traditional, se muta pentru prima oara in online! De-a lungul timpului, din 2014, proiectul caritabil,, O cana de fericire’’ isi propunea anual sa stranga fonduri din comunitatea satmareana si sa achizitioneze aparatura medicala pentru Spitalul Judetean.

In cele 6 editii precedente, membrii Rotaract Club Satu Mare au reusit sa stranga anual sume cuprinse intre 15.000-25.000 Ron. In jurul acestui proiect am catalizat: autoritatile locale, firme, asociatii de artisti, artisti tineri, presa locala, medici, elevi, studenti, familii. In urma unei analize a necesitatilor, cu aprobarea Conducerii Spitalului Judetean Satu Mare, anual au fost facute donatii in echipamente necesare medicilor pe sectiile unde efectul donatiilor a avut efectul cel mai mare.

In trecut proiectul presupunea donarea unei sume de bani in schimbul unei cani cu vin sau ceai. Membrii Rotaract Club Satu Mare erau amplasati intr-o locatie cu trafic pietonal pentru a face proiectul cat mai remarcat membrilor comunitatii. Seara de seara, participantii luau parte la concerte de muzica live, sau mix-uri ale DJ-ilor locali. Eforturile din trecut, realizarile, dar si sprijinul comunitatii locale ne dau curajul necesar sa organizam si anul acesta proiectul ’’O cana de fericire’’, editia a 7-a.

Data fiind situatia actuala, nemaintalnita, dorim sa adaptam proiectul si sa punem bazele unor editii viitoare si mai frumoase! Cauza de anul acesta este achizitionarea unei rulote functionale, echipate pentru a putea fi folosita in multiple proiecteRotaract Club Satu Mare, inclusiv in cadrul ‚,O cana de fericire’’.

Motivul pentru care ne-am propus aceasta cauza este pentru a avea mobilitate mai mare, prezenta si efect vizual mai puternic la diferite evenimente, reutilizarea investitiei in alte proiecte. Proiectul caritabil ’’O cana de fericire’’ a ajuns la maturitate si este momentul potrivit sa pregatim o formula noua a acestui eveniment de suflet, din inima orasului Satu Mare.

Cum poti sa ne sustii?
Cumperi bilet de donatie
Cumperi o cana (sau mai multe)

Hai si tu in sprijinul nostru! Fii alaturi de noi la aceasta editie inedita, ajuta-ne sa facem bine!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.