Bilete la Mami, ai nevoie de promovare?

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Mami, ai nevoie de promovare?" - Descoperă cursul nostru despre Comunicare, Branding Personal și Marketing!

Ești o mamă talentată și pasionată de ceea ce faci, dar simți că ai nevoie de o promovare mai eficientă pentru proiectul tău personal sau pentru afacerea ta?

Timpul tău este limitat, prioritară este cresterea celui mic și ai nevoie de tips and tricks pentru a eficientiza timpul tău?

Vino și alătură-te cursului nostru specializat în Comunicare, Branding Personal și Marketing!

Ce vei învăța în acest curs:

Tehnici și strategii pentru a-ți construi și promova cu succes propria ta marcă personală/ să îți deschizi un business mic/ să caștigi niște bănuți în plus.

Cum să-ți dezvolți un mesaj coerent și autentic care să atragă publicul țintă și să te diferențieze în piață, cum să îti creezi o imagine online și cum să folosești eficient platformele de promovare.

Cum să-ți utilizezi eficient canalele de comunicare online și offline pentru a-ți promova proiectul sau afacerea fără să dai bani unei agenții.

Tehnici de marketing și instrumente digitale pentru a-ți crește vizibilitatea și a atrage clienți noi/ pentru a creste gradul de notorietate a imaginii tale.

Cum să-ți gestionezi imaginea și să construiești relații de încredere cu publicul tău/ urmăritorii tăi.
Data începerii cursului: Miercuri, 13 septembrie 2023 - ora 18:00 (sau 11:00)

Program: în fiecare miercuri, septembrie-decembrie (10+1 ședință gratuită)

Bonusuri incluse:
Materiale de studiu și resurse suplimentare pentru aprofundarea subiectelor abordate.

Sesiuni practice și studii de caz pentru a aplica cunoștințele în context real.

Ședință gratuită de început.

Investește în tine și în succesul proiectului tău! Locurile sunt limitate, așa că nu rata această oportunitate unică de a-ți dezvolta abilitățile de promovare și de a-ți crește impactul în piață! Înscrie-te acum la cursul nostru de Comunicare, Branding Personal și Marketing!

Acest curs este conceput special pentru mamele talentate și/ sau antreprenoare, mamele care au activități din care câștigă un bănuț în plus, mamele care doresc să învețe noțiuni introductive despre marketing sau care sunt preocupate de imaginea lor personală, care își doresc să își promoveze eficient proiectele personale sau afacerile și să-și dezvolte abilități esențiale în comunicare, branding personal și marketing.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, contactează-ne la adresa contact@lumiland@gmail.com iulia.ivan@rockada.ro sau la nr. de tel: 0748.831.687/0757.266.827 și vizitează-ne și pe: https://www.facebook.com/iulia.margarit.3/

Te așteptăm cu drag la cursul nostru de Comunicare, Branding Personal și Marketing!

Preț abonament: 700 lei (10 ședințe)
Preț per ședință: 100 lei

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.