Dupa efectuarea comenzii pe site, puteti ridica biletele la unul dintre punctele noastre de vanzare in maxim 3 zile calendaristice de la data plasarii comenzii in baza numelui si a codului comenzii. Codul comenzii se regaseste in e-mail-ul “Instiintare comanda” primit automat in cazul unei comenzi valide.

☞ In functie de politica de vanzare a biletelor nu toate evenimentele vor avea activa modalitatea de achizitie "cash la casierie".

Casieria Bilete.ro

Biletele se vor ridica de la Casieria Bilete.ro in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuarii comenzii pe baza numelui si codului comenzii (codul comenzii se regaseste in e-mail-ul "Instiintare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida).

Adresa: Calea Grivitei, Nr 143, Sector 1, Bucuresti – in incinta Ibis Gara de Nord
Program: Luni>Joi 12:00 - 19:00 | Vineri: 12:00 - 16:00

Aici gasesti bilete

 

 

Magazinele Inmedio

Biletele se vor cumpara de la unul din Magazinele Inmedio semnalizate "Aici Bilete.ro" in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuarii comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regaseste in e-mail-ul "Instiintare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achizitionare.

Lista, programul de lucru si adresele magazinelor Inmedio de unde puteti ridica biletele o gasiti aici: lista punctelor de vanzare

 

Magazinele Germanos

Biletele se vor cumpara de la unul din cele 200 de magazine Germanos in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuarii comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regaseste in e-mail-ul "Instiintare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achizitionare.

Lista, programul de lucru si adresele magazinelor Germanos de unde puteti ridica biletele o gasiti aici: lista punctelor de vanzare

 

Posta Romana

Biletele se vor cumpara de la unul din Oficiile Postei Romane semnalizate "Aici Bilete.ro" in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuarii comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regaseste in e-mail-ul "Instiintare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achizitionare (nu se trimite clientului niciun aviz de instiintare de la posta).

Lista, programul de lucru si adresele oficiilor Porta Romana de unde puteti ridica biletele o gasiti aici: lista punctelor de vanzare

 

Observatii:


☞ Nu se inmaneaza bilete fara o comanda in prealabil – valabila si inregistrata in sitemul www.bilete.ro
☞ Nu se inmaneaza/expedieaza bilete aferente comenzilor expirate.
☞ Nu se preiau comenzi prin intermediul e-mail-ului.
☞ Nu se preiau comenzi telefonice.