După efectuarea comenzii pe site, puteți ridica biletele la unul dintre punctele noastre de vânzare in maxim 3 zile calendaristice de la data plasării comenzii in baza numelui și a codului comenzii. Codul comenzii se regăsește in e-mail-ul “Înștiințare comanda” primit automat in cazul unei comenzi valide.

☞ In funcție de politica de vânzare a biletelor nu toate evenimentele vor avea activa modalitatea de achiziție "cash la casierie".

Casieria Bilete.ro

Dragi clienți,

Având în vedere recomandările utile pentru situația curentă, casieria Bilete.ro va fi închisă până pe 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

Informații despre evenimente găsiți, actualizate la zi, pe www.BILETE.ro.

Ne puteți contacta la info@bilete.ro, cu mențiunea că pot exista mici întârzieri în a vă răspunde, din pricina volumului mare de solicitări din această perioadă.

Vă urăm multă sănătate și vă rugăm să țineți cont de recomandarile autorităților: stați acasă și urmați toate regulile ce țin de igienă.

Ne revedem cu bine!

Biletele se vor ridica de la Casieria Bilete.ro in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuării comenzii pe baza numelui si codului comenzii (codul comenzii se regăsește in e-mail-ul "Înștiințare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida).

Adresa: Calea Griviței, Nr 143, Sector 1, București – in incinta Ibis Gara de Nord
Program: Luni-Joi: 11:00-19:00 si Vineri 11:00-19:00

Aici gasesti bilete

 

 

Magazinele Inmedio

Biletele se vor cumpăra de la unul din Magazinele Inmedio semnalizate "Aici Bilete.ro" in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuării comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regăsește in e-mail-ul "Înștiințare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achiziționare.

Lista, programul de lucru si adresele magazinelor Inmedio de unde puteți ridica biletele o găsiți aici: lista punctelor de vanzare

 

Magazinele Germanos

Biletele se vor cumpăra de la unul din cele 200 de magazine Germanos in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuării comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regăsește in e-mail-ul "Înștiințare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achiziționare.

Lista, programul de lucru si adresele magazinelor Germanos de unde puteți ridica biletele o găsiți aici: lista punctelor de vanzare

 

Posta Romana

Biletele se vor cumpăra de la unul din Oficiile Postei Romane semnalizate "Aici Bilete.ro" in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuării comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regăsește in e-mail-ul "Înștiințare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achiziționare (nu se trimite clientului niciun aviz de înștiințare de la posta).

Lista, programul de lucru si adresele oficiilor Porta Romana de unde puteți ridica biletele o găsiți aici: lista punctelor de vanzare

 

Vodafone

Biletele se vor cumpăra de la unul din magazinele Vodafone in maxim 3 zile calendaristice de la data efectuării comenzii pe baza codului comenzii plasate (codul comenzii se regăsește in e-mail-ul "Înștiințare comanda www.bilete.ro" primit automat pe e-mail pentru fiecare comanda valida). Biletele aferente comenzilor plasate prin aceasta modalitate se emit pe loc la achiziționare.

Lista, programul de lucru si adresele magazinelor Vodafone de unde puteți ridica biletele o găsiți aici: lista punctelor de vanzare

 

Opera Comica

(doar pentru biletele cumpărate pentru spectacole de la Opera Comică)

Bilete tale comandate așteaptă sa fie ridicate de la Opera Comică timp de 3 zile (nelucrătoare), pornind de când a fost plasata o comanda valida, in baza numelui si a numărului comenzii. Numărul comenzii poate fi găsit in email-ul de notificare care este trimis automat după finalizarea unei comenzi pe www.bilete.ro


Programul casieriei este: 

Luni-Joi: 09:00-12:00
Vineri 09:00-12:00 și 16:00-19:00,
Sâmbăta 10:00-13:00 și 16:00-19:00
Duminică: 10:00-14:00.

Adresa casierie: Calea Giulești ,Nr 16 , sector 6, București.

 

 

Observații:


☞ Nu se înmânează bilete fără o comanda in prealabil – valabilă și înregistrată in sistemul www.bilete.ro
☞ Nu se înmânează/expediează bilete aferente comenzilor expirate.
☞ Nu se preiau comenzi prin intermediul e-mail-ului.
☞ Nu se preiau comenzi telefonice.