Bilete la INFINITVM - Povestea Universului in muzica si lumina

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

INFINITUM – Povestea Universului în muzică și lumină.
Un concept de excepție în premieră mondială prezentat de Orchestra Simfonică București, dirijorul Tiberiu Soare și pianista Edit Maria Fazakas.
Infinitum este un concept integrat care aduce pe o singură scenă mai multe arte: muzică, jocuri de lumini, dans, acrobație și videografie pe ecrane gigant.
Infinitum este o experiență pentru oricine. Un tribut adus universului. O poveste care te va marca. O călătorie magică.

Descoperă viața! Doar pe 1 septembrie.

Program:
Part I:
A Look Back and Around in Spacetime
R.Strauss, ALSO SPRACH ZARATHUSTRA!, (excerpt)
G. Holst, THE PLANETS, (excerpts)
R. Wagner, RIDE OF THE VALKYRIES
I. Stravinsky, THE FIREBIRD (ORIGINAL VERSION), Khorovod
I. Stravinsky, THE FIREBIRD (ORIGINAL VERSION), Infernal Dance
A. Khachaturian, SPARTACUS, Adagio of Spartacus and Phrygia
I. Stravinsky, THE FIREBIRD (ORIGINAL VERSION), Finale

Part II:
Rachmaninoff’s Piano Concerto no. 3

Reguli de acces:

Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR respectand normele de prevenire a raspandirii COVID-19 in vigoare.
Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei complete.
Cei care sunt nevaccinați pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore) sau pot efectua un test in zona de acces a evenimentului,costul fiind de 30 de lei.

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Pret bilet:

Vip - 300 lei
Categoria 1 - 170 lei
Categoria 2 - 130 lei
Categoria 3 - 90 lei
Categoria 4 - 50 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.