Bilete la Csíki Jazz, International Jazz Festival

Data si locatia

25-28 iul

ora 17:00

Csíki Jazz, International Jazz Festival

Csikszereda, Miko-var

Bilete   

de la 75,00 RON

Ne pregătim de ceva vreme pentru festivalul Csíki Jazz 2024 și putem anunța acum cu bucurie, că se pot cumpăra deja biletele Early Bird la prețuri extrem de avantajoase. Totodată, dezvăluim câțiva dintre invitații noștri speciali din acest an: Szalóki Ági, Palya Bea, Trio Tálas Áron, Dés László, Lukács Miklós, Tony Lakatos și Ramona Horvaht, Alex Man și Gabriela Costa, Rymden. Iar până la vară, oferta noastră va fi și mai interesantă.

Printre artiștii festivalului de jazz din Miercurea Ciuc, care va avea loc în perioada 25-28 iulie 2024, anunțăm cu bucurie, prezența lui Szalóki Ági și Palya Bea. Szalóki Ági este o artistă maghiară premiată cu Premiul Liszt Ferenc, compozitoare, care va urca pe scenă alături de îndrăgita și cunoscuta Palya Bea, de asemenea laureată a premiului Prima și de două ori câștigătoare a premiului Artisjus. Vor performa alături de Tálas Áron Trio, parte din elita jazzului maghiar. Tálas Áron este un artist premiat Artisjus și Gramofon, care cântă la mai multe instrumente, însă noi îl apreciem în special pentru abilitățile sale la pian și pentru minunatele sale compoziții. Sperăm că va cânta și la tobe în timpul festivalului, dacă nu cu altă ocazie, atunci în timpul jam session-ului.
Ne mândrim să-i urăm bun venit și anul acesta la Csíki Jazz pe Dés László, unul dintre cei mai importanți compozitori și muzicieni de jazz din Ungaria, care va veni de această dată cu propria formație. Printre membrii formației se numără și Lukács Miklós, pe care ne dorim de mult să-l avem ca invitat la Csíki Jazz.
Printre artiștii români se numără Alex Man, cunoscut pentru abilitățile sale la chitara de jazz, alături de Gabriela Costa, o cântăreață de seamă, care îl va însoți anul acesta, aducând piese minunate pentru ediția din acest an.
Lista continuă cu vedete internaționale: Tony Lakatos va urca pe scenă alături de quartetul său. Între ei va fi și Ramona Horvaht, renumită pentru virtuozitatea sa la pian. Artista locuiește în prezent la Paris și discutăm cu ea de mulți ani despre o apariție la Csíki Jazz.
Și dacă tot vorbim despre vedete internaționale: Rymden. Această formație, recunoscută printre cei mai mari artiști de jazz scandinavi, va veni la festivalul de jazz din acest an. Componenții formației au făcut parte anterior din celebrul Esbjörn Svensson Trio din Suedia, iar acum li s-a alăturat și Bugge Wesseltoft, un pianist norvegian remarcabil.
Vom avea și alte formații internaționale interesante, inclusiv una nouă, despre care putem dezvălui doar că, deși sunt tineri, numele lor a devenit cunoscut nu doar în Europa, ci în întreaga lume în doar câțiva ani.
În acest an, festivalul Csíki Jazz va avea un spectru larg de stiluri: amintim fuziunea jazz, free jazz, electro jazz, combinarea jazzului cu literatura și hip-hop, și chiar îmbinarea indie pop cu jazz.

Ca întotdeauna, locul festivalului și atracțiile din zonă promit multe pentru cei care vin de departe. Se recomandă organizarea programului astfel încât să puteți include și obiectivele locale. Pentru mai multe informații, consultați: www.visitharghita.com.
Partenerul nostru pentru cazare este Hunguest Hotel Fenyő (https://www.hotelfenyo.ro/hu), așa că vă recomandăm să faceți rezervări din timp.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.