Bilete la Hoinar - Festival de muzica clasica, jazz si musical

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

HOINAR - Festival de muzică clasică, jazz și musical.
Program de concerte

15 decembrie – Recital de duete pianistice – Daria-Ioana Tudor si Florian Mitrea

Seara de deschidere – un recital pianistic susținut de doi prieteni, Daria Tudor și Florian Mitrea, laureați la concursuri internaționale, și pianiști cu o bogată activitate concertistică și competițională.
În program, muzică franceză și rusă: Ceaikovski, Rachmaninov, Debussy, Ravel, și Enescu – Rapsodia română.

16 decembrie – Franz Liszt: viața, muzica, și spiritualitate franciscană

Înțelegerea noastra asupra vieții lui Franz Liszt este, în bună parte, eronată: departe de a fi fost ceea ce credem majoritatea dintre noi, un star înfumurat, Liszt a fost încă din copilărie captivat de o profundă credință creștină, iar legătura sa de-o viață cu ordinul franciscanilor l-a determinat ca la mijlocul vieții să se alăture Ordinului al Treilea. O mare parte din opusul său este de inspirație liturgică, sau cu subiect creștin declarat, dar toate lucrările sale, după o analiză atentă, dau dovada unei spiritualități intense. Această serată combină lucrări pentru pian de Liszt (inclusiv Sonata în Si minor), cu o introducere în teologia franciscană, și o incursiune în viața și credința unuia dintre cei mai importanți compozitori ai secolului al-XIX-lea. O seară de muzică, cuvinte și imagini ce-și propune să deschidă o nouă perspectivă asupra acestui personaj fascinant și asupra operei sale. Prezentarea este susținută de reverendul Iain Lane, profesor de doctrină creștină și arte plastice la centrul de cercetări al Catedralei Saint Alban’s din Marea Britanie. La pian, Florian Mitrea. Notă: Programele de sală și diapozitivele prezentării vor fi traduse în limba română. Iain Lane va vorbi în limba engleză.

17 decembrie – ‘These foolish things...’ - Sarah Gabriel și Florian Mitrea, recital vocal-pianistic

Soprana Sarah Gabriel este invitata specială a acestei ediții. Împreună cu pianistul Florian Mitrea, vă invită la o seară de muzică americană și europeană, cu cântece semnate de George Gershwin, Harold Arlen, Kurt Weill, Cole Porter și alții, numere de jazz și musical – o selecție de muzică genială scrisă într-un moment istoric sumbru, în care evenimentele la nivel global erau departe de a fi… foolish.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.