Bilete la Alege sa traiesti cu usurinta si cu bucurie

Data si locatia

08 ian 2022

ora 11:11

Alege sa traiesti cu usurinta si cu bucurie Anul 2022

Online, Video Conferinta

Bilete   

de la 150,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Te invit la cel mai natural eveniment virtual! Revelionul bucuriei si al starii permanente de evolutie constienta!

Acesta este un eveniment anual de gala, menit sa te imputerniceasca sa manifesti ceea CE ITI DORESTI TU IN ANUL 2022 asa cum este mai potrivit pentru BINELE TAU Suprem!

Maestrul Ramtha spunea că “Orice dorință ne vine în minte ea este deja împlinită în câmpul cuantic!”, pentru că dacă ne-a venit înseamnă că o putem aduce în materie, altfel nu ne venea nouă ci altuia. Asa ca hai sa materializam si sa manifestam impreuna un an memorabil!

Avem invitati, distractie, sampanie, artificii, transmisie profesionista, constienta, predispozitii pentru anul 2022, elemente de baza de astrologie si numerologie utile, citiri intuitive, etalari de carti, meditatie ritualizata si altele, insa CEL MAI IMPORTANT ESTE CA NE AVEM UNUL PE CELALALT!

Vom invata IMPREUNA cum sa cerem, sa primim, vom lucra cu setarea de intenții și alegeri dintr-un spatiu emotional optim, pentru cele 6 arii ale vieții, SANATATE, BANI, RELATII, DISTRACTIE, MEDIU, DEZVOLTARE, iar spre final vom face un ritual si meditatie de stare de bine si evolutie reala in ANUL 2022!

Si da, pentru ca este un EVENIMENT de evolutie si constientizare dar si FESTIV, mi-ar placea sa te vad si la sfarsit sa ai si tu un pahar in mana sa ciocnesti cu mine SAMPANIA BUCURIEI SI A BOGATIEI in anul de gratie 2022!

De ce este cel mai natural eveniment virtual?

Pentru ca asa este facilitatorul, adica eu, Ovidiu Yang! Cei care ma cunosc si au fost la evenimentele mele, atat live cat si online, stiu ca sunt super spontan, ca armonizez programul dupa energia grupului live si ca FAC LUCRURILE DIN SUFLET PENTRU SUFLET in felul meu unic! Dar asta va las pe voi sa vedeti daca este asa sau nu.

Bonus!
PRIMESTI DUBLU LA ACELASI PRET!

Fata de evenimentul precedent, durata este de doua ori mai mare, iar pretul integral(gold) este acelasi!

Imi spuneti voi la sfarsit daca si calitatea este alta, macar din punct de vedere al transmisiei audio video, calitatea este una de top cu echipamente de studio si multicamere, in limitele aplicatiei ZOOM. In rest, internet bun ne doresc!

IMPORTANT! Pentru participarea la acest eveniment vei avea nevoie de:
-- deschidere și bucuria de a fi arhitectul propriei tale vieți
-- un spațiu linistit în care să poți fi tu cu tine și gândurile tale
-- un loc unde să poti scrie și să îți manifești creativitatea
-- o foaie albă mare, A5 (daca nu ai reusit sa cumperi, 6 coli A4)
-- stilou/pix
-- creioane colorate/carioci
-- lipici
-- reviste/imagini reprezentând aspecte din cele 6 arii ale vieții
-- o lumanare alba sau galbena
-- un betisor parfumat- sau ulei esential cu difuzor
-- un plic (de preferat) rosu

PROMO 1 – 150 de lei – daca efectuezi plata pana in data de 30 Noiembrie 2021
PROMO 2 – 170 de lei – daca efectuezi plata pana in data de 27 Decembrie 2021
GOLD – 222 de lei – daca efectuezi plata de la data de 28 Decembrie pana la data de 6 Ianuarie 2022.
VIP – 500 de lei (avantajul tau, 274 de lei) – primesti in plus, o sedinta de coaching cu mine de 80 de minute (in valoare de 352 de lei) si o meditatie audio speciala inregistrata la calitate de studio (in valoare de 200 de lei), la maxim 10 zile dupa eveniment, pentru a facilita succesul in anul 2022

ATENTIE, consultatia este singulara(nu se poate scinda in doua) si poate avea loc din momentul platii pana la data de 01 Martie 2022. In cazul in care achizitionezi pachetul VIP si nu ai facut programarea la timp, se considera ca a avut loc consultatia.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.