Aeromania - 11 ani

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 aug 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Iti place adrenalina? Sau mai degraba esti genul relaxat?

Daca vrei sa petreci o zi memorabila la mare, te asteptam pe 19 august la Aeromania - cel mai spectaculos show aerian privat, desfasurat anual pe Aeroportul Tuzla. Aici gasesti atat avioane, motoare, masini retro si concerte live “rock", dar si o atmosfera boema, fie ca alegi zona avioanelor parcate langa public, standurile de aviatie, zona de foodcourt sau pur si simplu vrei sa stai pe iarba, ca la picnic.

De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili: Jurgis Kairys, Iacarii Acrobati si Aeroclubul Romaniei; pentru muzica live ii avem pe Mihai Margineanu si invitatii lui, iar pentru buna-dispozitie generala exista ROCK FM. Tu trebuie sa te ocupi doar de berea rece.

Daca vrei sa vezi totul din linia intai, ai nevoie de bilet pentru loja VIP.

Cu biletul ZBOR VIP, pe langa spectacolul Aeromania, primesti “bratara oficiala" a evenimentului - produsa de Casa de bijuterii Micri, dar si un zbor deasupra plajelor; plaja e altfel cand o privesti de sus!

Nu te ingrijora ca nu ai cu cine sa-ti lasi copilul! Aeromania are zone special amenajate pentru cei mici. Vino sa te convingi!

Accesul general este liber. Pentru zona VIP sunt puse in vanzare 2 categorii de bilete: bilete VIP, care permit accesul in zona VIP si bilete ZBOR VIP care, pe langa acces, includ bratara oficiala a evenimentului si un zbor deasupra plajelor.

Organizator: Regional Air Services – www.regional-air.ro

Adresa: Aeroport Alexandru Podgoreanu Tuzla, Statiunea Tuzla, Constanta, Cod: 907295, Romania

Program: 15.00-22.00

Parcarea este amenajata la intrarea in aeroport.

CONDITII SPECIALE:

In situatia in care conditiile meteorologice nu permit desfasurarea acrobatiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul este mutat duminica, 20 august – biletele achizitionate fiind valabile pentru aceasta data.

Zborurile VIP trebuie planificate cu organizatorii. In acest scop, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail: 0754070551 / pr@regional-air.ro

Zborurile VIP se pot face oricand inainte sau dupa airshow, dar nu in timpul acestuia – spatiul aerian fiind rezervat strict acrobatiilor.

Bratarile asociate biletelor Zbor VIP se ridica de la Aeroportul Tuzla, din zona VIP, exclusiv in ziua evenimentului, de la Casa de Bijuterii MICRI. .

Accesul in aeroport se poate face incepand cu orele 14:30

Distribuie aceasta pagina