Bilete la Curs 5 Pasi catre Destin

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ce iti doresti in acest moment?
Vreau să mă cunosc mai bine
Vreau să fac o schimbare în viața mea
Vreau să-mi depășesc blocajele
Vreau să-mi găsesc liniștea sufletească
Vreau să-mi înțeleg destinul
Vreau să înțeleg cum să-mi obțin echilibrul zilnic
Vreau să diminuez stresul care m-a acaparat
Vreau să ma simt conectată la mine și la ceilalți

Scopul cursului este:
SOLUTIA pentru dorința sau dorințele alese reprezintă mai multe aspecte pe care le vom descoperi împreună. Aspecte principale care țin de cine ești tu și misiunea ta personală, aspecte legate de ceea ce te blochează în acest moment, aspecte care nu depind de tine ( cadrul economic, medical, legistrativ, fiscal, etc), aspecte legate de mediul în care ai crescut și familia ta. Acestea nu sunt scuze și nici ceva ce merită judecat. E important doar să știi în ce măsură te impactează, dacă îți dau sau îți fură energia și bucuria.

Metaforic, imaginează-ți că viața ta este ca un tort, cu multe multe ingrediente. Pentru a avea tortul dorit, e necesar să explorăm ingredientele existente și să vedem ce mai e de adăugat/eliminat pentru savoarea perfectă, nu? Ai înțeles exemplul?!

Ceea ce vom face împreună este un proces de autocunoaștere, de identificare a fiecărui aspect care te ține pe loc și ce e de adăugat pentru a merge pe DESTINUL tău. Vom lucra practic și aplicat pe viața ta.

Avem un ghid extraordinar prin interpretarea numerologică, și eu voi folosi această cunoaștere pentru a te susține să-ți recapeți claritatea, să pui ordine în viața ta si să ai energie și motivație pentru fiecare zi.

Vom duce informația din CIFRA DESTINULUI în viața ta și vei înțelege ce poți face, vei înțelege tendința anului în care te afli prin intermediul CICLULUI de 9 ani, și vom dezvolta influența energiei feminine & masculine și METODE PRACTICE de ECHILIBRARE. Aspecte esențiale în relația de cuplu.

De ce să participi la acest curs?
Vei învața cum să-ți interpretezi numerologic data de naștere
Vei primi metode practice de diminuare a conflictelor interioare
Vei înțelege mecanismul de diminuare a stresului zilnic
Vei primi CLARITATE pe misiunea personală și ce alegeri ai de făcut
Vei înțelege care sunt obiceiurile zilnice care îți aduc dezechilibru pe toate planurile

Îți vei recăpăta motivația și pofta de viață, pentru că "luminița de capătul tunelui va reapărea"

La a ce te ajută numerologia?
Relații
Din data de naștere, analizăm nivelul de compatibilitate, blocajele în comunicare și ce strategii poți accesa pentru a avea relații mai bune cu cei dragi. Vei înțelegem cum se calculează complementaritatea pentru a identifica relațiile funcționale.

Cariera
Îți folosești la nivel maxim abilitățiile în carieră? Succesul apare atunci când profesia ta este susținută de toate abilitatiile tale native. Vei află ușor analizând data de naștere a unei persoane în ce activitate profesională este potrivită.

Afaceri
Ai o afacere, dar aceasta nu este compatibilă cu misiunea ta personală? Probabilitatea este mare ca, la un moment dat, să eșuezi. Folosim analiza numerologică pentru o strategie corectă și coerentă pentru a avea succes pe termen lung în business, asocieri profitabile și angajați motivați.

Acest proces de autocunoaștere, din care face parte și NUMEROLOGIA, te va ajută să-ți TRĂIEȘTI viață, nu să te trăiască ea!
** Evenimentul se va desfasura ONLINE

Cost Participare la cursul online : 500 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.