Bilete la yoga & mindfulness camp

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

În toamna aceasta te invităm la un eveniment special marca Natural Yoga by Zsuzsanna Serenciuc și The Village: yoga & mindfulness camp.

Timp de 3 zile vei avea oportunitatea de a te deconecta de la stresul cotidian și reconecta cu autenticul din tine, într-un cadru de poveste, cu aer curat, peisaje de vis și ciripit de păsărele. Seara stăm la o poveste la foc de tabără.

Sub coordonarea Zsuzsannei vei aprofunda tehnici de yoga si mindfulness în diverse workshopuri si sesiuni de meditație structurate pe zile: sezorial, mișcare, relaxare.

Pe lângă aceste ateliere specifice, vei vea posibilitatea de a reintra în contact cu tine și a reflecta asupra lumii tale interioare, cu ajutorul unor ateliere foarte interesante, coordonate de specialiști, cum ar fi:

Points of You - atelier de explorare și regăsire a autenticului din tine;

Percuție și dans african - un atelier inedit, energizant și eliberator, de sincronizare în grup cu ajutorul tobelor africare și a unor elemente de dans specifice;

Tehnici de lucru cu pământul - ocazie unică de a întelege și experimenta cum se construiesc casele din pământ și interacțiune cu acest material incredibil care întreține viața.

Drumețiile pe dealurile din împrejurimi, focul de tabără din fiecare seară, aerul curat și lipsa semnalului de telefonie sunt elemente care te vor ajuta în demersul reconectării cu tine și vor constitui premise pentru ca tu să ai un weekend de vis, așa cum îl meriți.

Te așteptăm cu meniu sănătos, all-inclusive și cu variante de cazare la căsuțele din Village sau cu cortul propriu.

Camerele din căsuțe au 4 locuri (2 paturi duble). Băile sunt în regim shared, cu toate condițiile de confort necesare (toalete, dușuri cu apă caldă, etc).

Locația noastră este prietenoasă cu animalele, îți poți aduce prietenul patruped.

Apasă interested/going pentru a primi notificări în momentul în care postăm updates.

***********************************

The Village este o locație Covid free și vrem să o păstrăm în acest fel, ca urmare, pentru acest eveniment vom respecta cu strictețe toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului aflate la momentul respectiv în vigoare.

Accesează link-ul de bilete pentru a îți rezerva din timp locul la acest eveniment.

***********************************

Yoga este o știință, o filozofie de viață veche de 5000 de ani. Faptul că a rezistat trecerii timpului dovedește că este un lucru valoros. Tot mai multe persoane descoperă aceste valori și se bucură de toate beneficiile pe care le poate aduce yoga în viața lor.

Dacă esti familiar deja cu acestă practică sau vrei să faci cunoștintă cu ea, te asteptăm la acest weekend minunat la The Village, Buzad.

Lasă în urmă pentru 3 zile orașul cu monotonia, stresul, obisnuința și experimentează altceva: Yoga, Mindfulness, Meditație și Relaxare.

Conectează-te cu natura, bucură-te de liniște, mâncare bună, compania persoanelor cu aceeași vibrație ca și tine. Programul variat îți va permite să încerci diferite stiluri de yoga, să înveți cum să respiri corect, cum să practici meditația, cum să te conectezi cu tine pentru a trăi deplin conștient.

Rezultatul acestor 3 zile va fi eliberarea de stress, încărcarea ta cu energie, creșterea vibrației tale, echilibrare pe toate planurile. Iar când te vei întoarce la viața ta de zi cu zi, vei simți că poți fi cine îți dorești să fii, varianta ta cea mai bună.

Te așteptăm cu drag!


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.