Bilete la Webinar:Atragerea relatiilor pozitive de iubire in viata noastra by Alexandra Coman

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 iun 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Webinarul despre atragerea relatiilor de iubire in viata ta este dedicat numai persoanelor care simt interior profund si constient nevoia unei schimbari reale si palpabile in viata lor relationala. Webinarul este facut pe vibratia sarbatorii celtice Beltane, iar in cadrul acestui webinar vom activa profund energiile schimbarilor pozitive. Prin urmare, daca ai ezitari, dubii sau inca nu te simti pregatit pentru o transformare interioara profunda, te rog sa nu ocupi un loc care ar putea fi luat de cineva care chiar aspira la aceasta transformare.

Ce vei afla in acest webinar?

Cum sa te comporti si ce sa nu faci in relatiile de iubire cu fiecare semn zodiacal
dentificarea tiparelor care au condus la esecul relatiilor de pana acum
Metode energetice functionale de depasire a acestor tipare
Tehnica celor 5 Reguli Venusiene pentru atragerea relatiilor de iubire in viata ta
Ritualul de activare a energiilor pozitive de atragere a relatiilor potrivite in viata ta

De ce un webinar despre relatiile de iubire?

In cei peste 18 ani de cand ofer consultatii astrologice, am descoperit ca foarte multe persoane intampina probleme relationale. Fie se afla in eternul „triunghi” amoros, fie au parteneri care fie sunt agresivi, au adictii, mint, inseala, considera ca totul li se cuvine, etc fie intalnesc o categorie de oameni care pur si simplu nu considera ca merita mai mult, alegandu-si parteneri cu mult inferiori social, educational sau comportamental. O alta dimensiune este cea a persoanelor singure, care, desi sunt inteligente, frumoase, castiga bine nu isi pot gasi partener. De obicei, descrierea starii lor interioare este identica: „ma simt golit”, „stiu ca nu e persoana pentru mine, dar nu gasesc resursele sa ies din poveste”, „ma tem sa nu raman singur”, etc.

Iata de ce a sosit momentul sa spui Suficient! A sosit clipa sa privesti lucrurile in fata, sa intelegi de unde provine sursa problemelor si sa o rezolvi. Sa intelegi ca nu esti vinovat/a de absolut nimic, ci ai in spate un bagaj - poate al familiei, poate karmic, poate al modelelor sociale pe care le-ai avut - care te tine pe loc. Gata! Pana aici si pana acum! Da jos odata acest bagaj si incepe sa traiesti!

Stiu cum te simti si unde esti pentru ca am trait asta. Si nu pentru o zi, ci timp de multi ani. Si iti spun ca oricat ar incerca cei din jur sa te ajute si sa te ridici, daca nu intelegi TU ce te-a adus la situatia ta actuala, daca nu intelegi cine a fost factorul declansator al alegerilor gresite si daca nu alegi sa faci o schimbare completa si totala a felului de a fi si de a gandi… atunci ai sa innoti in aceleasi noroaie mult timp.

Webinarul acesta nu iti va rezolva problema daca nu alegi sa te schimbi! Webinarul meu iti va pune la dispozitie o serie de mecanisme necesare de recuperare a fortei interioare, te va familiariza cu tehnica celor 5 Legi Venusiene si te va invata metoda energetica de a rupe conexiunile subtile, vibrationale cu fostele sau actualele relatii marcate de abuz, teama si dezamagire.

Gata cu ancorarea in trecut, e timpul sa faci ceva cu tine si pentru tine!


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.