Bilete la Vrei sa re-infloresti?

Data si locatia

01 2021-31 dec
Te invitam in comunitateaSpring Events - 2021-2022

Online, Video

Bilete   

de la 225,00 RON

Oferă-ti un cadou inedit de Sărbători, sub forma unui abonament de participare la evenimentele de comunicare Spring Events!
Acum cu un discount de 50% ! Cu doar 45 Euro lunar poți participa la toate cele 8 ateliere pregatite pentru tine!

Se apropie cu pași repezi luna Decembrie! Un alt final de an provocator, însă așteptat cu bucurie, cu forfota pregătirilor și agitația plăcută a cadourilor!...
Spring Events se relansează acum, cu o propunere variată de ateliere de comunicare, axate pe inteligență emoțională și creativitate. Abordăm teme potrivite momentului actual, în care oamenii au nevoie deopotrivă de sprijin, încurajare, interacțiune, împărtășire de gânduri, preocupări cât și idei noi și insight-uri valoroase, alături de traineri-psihologi.
Ne centrăm atenția pe sine și relațiile cele mai importante din universul nostru social, relația de cuplu și relațiile de familie, în special relațiile cu copii. Autocunoașterea rămâne premisa de bază pe care putem construi relații armonioase și evolua, valorizandu-ne potențialul uriaș cu care am fost înzestrați.
Suntem interesați de creativitate, conștientizare emoțională, auto-actualizare, imagine de sine, stimă de sine, încredere de sine, expresivitate emoțională, asertivitate, relaționare interpersonală, empatie, resposabiliate socială, autocontrol, flexibilitate, toleranță la stres, optimism, autonomie și ca o rezultantă a acestora, fericirea, ca stare de bine.
Așadar, vă invităm în lumea noastră, comunitatea Spring Events, a oamenilor-primăvară, ce abordează schimbarea ca pe un proces, cu bucurie si dedicare!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.