Bilete la Trupa PAM PAM si Prietenii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

De ziua Copilului, echipa Berăriei H vă așteaptă în Orașul cu Chef de Joacă pentru a sărbători 1 iunie cu Trupa Pam Pam și prietenii! Pregătim un maraton de surprize, spectacole și distracție.

Evenimentul se va desfășura în interior.

Prețul unui bilet este de 10 RON (acces general).

Acces: ora 11:15 // Show: ora 12:30

IMPORTANT:

✔ Atât adulții, cât și copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet .

Vă așteptăm la un eveniment memorabil, cu cea mai simpatică sesiune de poze. V-am pregătit personaje de poveste, momente de dans, dar și un show de talente.

PROGRAM:

[12:30-13:00] - Facem încălzirea în pași de dans. Coregrafii îi învață pe cei mici coregrafii ale melodiilor preferate, cum ar fi " Ram zam zam", "Gummy bear".

[13:00-14:00] - Trupa de teatru muzical PAM PAM prezintă "Aventuri în jurul lumii", spectacol cu personajele PIA, KITO, VIO, bine cunoscute de către copii. Decorul este unul de poveste.

[14:00-15:00] - Show de talente: MC-ul alege cei mai talentați copii și îi supune unor teste de dans contemporan și street dance.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.