Trespass Trio

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 oct 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Concertul Tresspass Trio este un eveniment muzical unic, o lecție necesară atât pentru generația nouă, cât și pentru generațiile vechi.
”Spirit of Pitești”, discul lansat în 2017 la casa de discuri portugheză CleanFeed, este un album-eveniment inspirat de Reeducarea de la Pitești, unul dintre cele mai cumplite experimente ale omenirii, aplicat studenților închiși de autoritățile comunist între anii 1949-1951.

Există o structură narativă care se dezvoltă de la început până la sfârșit, cu o calitate cinematografică, dar totul trece printr-un nivel emoțional (de la furie la o sensibilitate dezarmantă) și invitația clară de a imagina scenarii, personaje și dialoguri.

Combinând compoziția și improvizația, rigoarea și pasiunea, tonuri minore și gesturi mari, muzica ne atinge profund. Trespass Trio a devenit una dintre cele mai sfidătoare unități ale jazz-ului european contemporan și fiecare nou opus este o capodoperă. “The Spirit Of Pitești” nu face excepție.

Parteneri oficiali ai evenimentului: Prima Casa și Banca Transilvania
Parteneri princiali: Komfort Wood, 777 Red Sevens, Cabinet Avocat Individual Staicu Andrea, Utopium, Asociatia lei 40 de Mucenici.
Parteneri comunicare: MuzicaDeVest.ro, Manifest pentru Oradea, Zile și Nopți
Organizator: Asociația Culturala Moszkva

Distribuie aceasta pagina