Bilete la Treasure Hunt in Parcul Carol

Data si locatia

01 feb-31 dec
Treasure Hunt in Parcul Carol - 01 feb

Bucuresti, Parcul Carol

Bilete   

de la 39,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Treasure hunt în Parcul Carol este un joc de explorare cu telefonul în care vei descoperi monumentele istorice și împrejurimile Parcului Carol. Știai că în București se află o replică a cetății Poenari a lui Vlad Țepeș, că numele de Parcul Libertății nu are legătură cu comunismul, ci are rădăcini chiar din secolul 19 sau că hotelul preferat al lui Beyonce din București a fost de fapt un centru KGB? Toate aceste locuri și povești uimitoare le vei descoperi rezolvând indiciile și parcurgând acest traseu.    
 
Punctul de start: Piața Libertății
Lungime traseu: aprox 2,5 km
Durată traseu: 1,5 ore
Program: traseul se poate face la orice ora aleasa de tine
Ai nevoie de: telefon mobil cu acces la internet

Cum se joacă?
Pe biletul achizionat vei gasi linkul pentru treasure hunt si codul tau unic de acces. Pentru a începe vânătoarea de comori este suficient să ai în telefon acest bilet. Fiecare cod unic de acces este valabil pe un telefon, deci poti parcurge traseul singur sau alaturi de familie/prieteni invitati de tine.

Mergi la punctul de start, acceseaza linkul de pe bilet și introdu codul unic de acces. Pe ecranul telefonului îți vor apărea primele indicații din traseu și prima ghicitoare. La fiecare pas este nevoie să urmezi instrucțiunile pentru a găsi următorul punct din itinerariu și să răspunzi corect la o ghicitoare. Răspunsul corect îți va dezvălui povești interesante și istorii picante ale locului în care ai ajuns.

Aceste tururi tip treasure hunt au fost dezvoltate pentru a-ți permite să descoperi Bucureștiul într-un mod amuzant și sigur cu respectarea tuturor normelor de distanțare. Se desfășoară preponderent în aer liber, folosind doar telefonul mobil, iar asta înseamnă că nu intri în contact cu nimeni și îl poți începe la ce oră vrei tu. Este interesant atît pentru adulți, cât și pentru copii.

Cost participare: 39 ron/joc valabil pe un telefon

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.