Bilete la Totul despre femei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 oct 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

„Totul despre femei” – o comedie romantică, care te va pune pe gânduri.

„Totul despre femei”, de Miro Gavran, este povestea unui diamant - FEMEIA – mamă, iubită, prietenă, soră. Strălucitorul text privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul aduce în fața publicului trei actrițe talentate, care interpretează, fiecare în parte, cinci personaje diferite. Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndrăgostite și imaginea este completă.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Regia: Felix Crainicu.

Scenografie: Ioana Colceag. Adaptare text: Crina Lință. Light & sound design: Alexandru Bibere. Vioară: Alina Horez. Vioconcel: Alexandra Pascaru.

Accesul se poate face cu maximum o oră - cu minimum 15 minute mai devreme. Biletele online necesită și rezervare nominală de locuri (la mese), la nr. de telefon 0773 825 249, iar așezarea se realizează în ordinea în care s-a rezervat. Mesele sunt de 3 sau 4 locuri, iar achiziția unuia sau a 2 bilete presupune ocuparea unuia sau a 2 locuri, alături de alte persoane.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.