Bilete la Tony Buzan - Arta Stapanirii Hartii Mentale

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Didactica Publishing House vă așteaptă, Sâmbătă, 30 Martie, la prima conferință din România despre Hărțile Mentale.
Evenimentul va avea loc la Sala Radio din București.

Invitatul special al acestui eveniment este Tony Buzan, psiholog, autor și coautor a peste 80 de cărți și inventatorul Hărților Mentale. Prin crearea celebrelor diagrame, Tony Buzan a revoluționat modul tradițional de învățare, folosind sisteme mnemonice și tehnici de cartografiere a gândurilor pentru a organiza și integra orice cantitate de informație într-un mod vizual, printr-o metodă neașteptat de ușoară.

Vă invităm să aflați cum să vă descătușați adevăratul potențial mental prin utilizarea Hărților Mentale, una dintre cele mai eficiente și mai ușoare modalități de învățare accelerată, pentru orice categorie de vârstă.

Didactica Publishing House încă de la înființarea ei, cu 15 ani în urmă și-a propus să aducă pe piața din România materiale care să sprijine dorința de învățare și de dezvoltare personală a tinerelor generații, astfel încât acestea să aibă la dispoziție toate uneltele necesare pentru a-și atinge cel mai înalt potențial. Hărțile Mentale sunt instrumentul ideal prin care, alături de publicul receptiv, care împărtășește valorile editurii, este posibilă atingerea acestui obiectiv.

Pret bilete :
Categoria 1 : 389 lei - beneficiati de o carte cu autograf Tony Buzan
Categoria 2 : 289 lei - beneficiati de o carte fara autograf
Categoria 3 : 189 lei

Ambasadorii nostri

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.