Bilete la The Mission Vgbdos

Data si locatia

07 nov

ora 22:00

The Mission Vgbdos 2020

Bucuresti, TBA

Bilete   

de la 70,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

UPDATE 23.07.2020

Evenimentul Vagabundos din data de 24 iulie este reprogramat pe data de 07 noiembrie 2020 . Biletele rămân valabile .

UPDATE 08.07.2020

Evenimentul Vagabundos din data de 24 iulie va fi reprogramat. Biletele rămân valabile pentru ediția viitoare. Vom anunța în curând noua dată.

UPDATE 02.04.2020

Evenimentul VGBDOS a fost amânat pentru data de 24 Iulie 2020. Toate biletele achiziționate pentru evenimentul din data de 3 Aprilie vor fi valabile la evenimentul reprogramat.

UPDATE 17.03.2020

Având în vedere circumstanțele actuale în ceea ce privește COVID-19, suntem obligați să amânăm pentru o dată viitoare defășurarea evenimentului The Mission VGBDOS 2020 București.

Sănătatea și bunăstarea cumunității, a participanților și a angajaților este întotdeauna o prioritate pentru noi.

Toate biletele cumpărate pentru evenimentul din 3 Aprilie vor fi valabile pentru data în care se va reprograma VGBDOS. Vă ținem la curent cu detaliile referitoare la noua dată.

Pană atunci urmăriți-l pe Luciano pe : Lucianocadenza

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: info@themission.ro

Stați în casă și protejați-vă pe voi și pe cei apropiați! Mulțumim pentru răbdare și înțelegere în aceste momente dificile!

Stay safe!

The Mission Team

Salutare, Client Bilete.ro!

În contextul deciziilor luate de Ministerul Afacerilor Interne pentru siguranța cetățenilor, respectiv evitarea răspândirii virusului COVID-19, vă anunțăm pe această cale că suntem în legătură strânsă cu organizatorii evenimentelor ce urmau să aibă pe o perioada nedeterminata.

În funcție de informațiile primite de la organizatori pentru fiecare eveniment în parte, vă vom informa în cel mai scurt timp prin e-mail și prin afișarea pe website-ul nostru www.BILETE.ro despre statusul fiecărui eveniment.

Toate informațiile sunt în curs de actualizare, deci apelăm la răbdarea dumneavoastră; vă vom pune la dispoziție o adresă de email special creată pentru informații suplimentare în conexiune cu recentele evenimente.

Vă reamintim că Bilete.ro nu este organizatorul evenimentelor, ci platforma care se ocupa doar de vânzarea biletelor.

Având în vedere situația unică și fără precedent în care ne aflăm, apelăm la înțelegerea dumneavoastră, aceste decizii fiind luate de către autorități și organizatori strict pentru siguranța noastră, a tuturor.

Vă urăm sănătate vouă și celor dragi!

#StaySafe
Vagabundos by The Mission
Friday, July 24th 2020
22.00

LINE-UP:
Luciano
Audiofly
Reboot
Michel Cleis
Victor Stancov

Without the past, there is no future.
The Journey is our Life... the World is the Destination.

After long trips around the world, absorbing different cultures, Luciano and the Vagabundos family returns to Bucharest.

Since their first residency at Pacha Ibiza in 2010, the Vagabundos’ tempting atmosphere has become a byword for a blithe dancing celebration of the joy of life.
But Vagabundos is much more than a musical journey: it’s a lifestyle and a dream coming true for a generation of laid-back globe-trotters trusting in peace and harmony. Dance, music, and love can cure any pain of the spirit, and the most essential element of VGBDOS concept is the human being himself.

2019 was the year of a new moment for the Vagabundos tale: Thirteen Friday nights at the legendary Amnesia in Ibiza. Luciano, Audiofly, Reboot, Michel Cleis and Victor Stancov with their unique blend of fun-loving Techno and feverish Latin grooves will make history again in Bucharest.

A walk through time, space and love. #VGBDOS

LUCIANO

https://www.facebook.com/lucianocadenza/
https://soundcloud.com/lucianocadenza

AUDIOFLY

https://soundcloud.com/audiofly
https://www.facebook.com/AudioflyOfficial/

REBOOT
https://www.facebook.com/RebootOfficial/
https://soundcloud.com/reboot-frank-heinrich

MICHEL CLEIS

https://www.facebook.com/MichelCleisOfficial/
https://soundcloud.com/michel-cleis

VICTOR STANCOV

https://www.facebook.com/victorstancov/
https://soundcloud.com/victorstancov

Pentru bilete backstage experience sunați la: +40 733 627 846

Un număr limitat de bilete și mese VIP la: +40 733 627 846

BILETE :

✯ PRIMUL VAL DE BILETE REGULAR în avans: 70 LEI ( 15 Euro )
✯ Bilet VIP ÎN AVANS (NUMĂR LIMITAT): 150 LEI (32 Euro )

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.