Bilete la The Fresh In The Garden

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

The Fresh In The Garden @Playa Verde (Bulevardul Bucureștii Noi 247, București –stația de metrou Străulești)
Cea de-a treia ediție a mini-festivalului The Fresh In The Garden se desfășoară anul acesta într-un cadru natural, chiar pe marginea lacului Străulești. Ne dăm întâlnire pe 8 iunie la Playa Verde.
Avem un line-up variat și plin de surprize, muzică până la miezul nopții, piscina deschisă pe tot parcursul evenimentului și o grădină mare în care să ne bucurăm de primele zile de vară.
Ca și în anii anteriori, prezența la evenimentele noastre a van-urilor de mâncare, dulciuri și înghețată artizanală este nelipsită.
LINE UP:
CTC + invitații- (Guess Who, Nwanda, Vlad Fueraru, Exile, EM)
GOLAN live
Omul cu  Șobolani
Mop Mop
Phunk b
Kosmic Blues
Ufe ( Vinyl, Rum, Tapas & Wine)
YCCMD

Mai multe detalii în curând!
Harta: https://bit.ly/2UZL5Lq
BILETE:
Primele 500 bilete vor fi disponibile la prețul de 49 de lei. Se vor găsi pe www.thefresh.ro și în reteaua bilete.ro.

PARTENER: AHEAD
SPONSORI: Glo, Strongbow, Urban Monkey
PARTENERI MEDIA: 5 to Go, UTV, Iqool, unsitedemuzica.ro, Partipipal

Cantat de RADIO GUERRILLA

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.