Bilete la TEDxBrasov: What's the Point?

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2023 va avea loc pe 25 martie, ora 18:00, la Hotel Kronwell. TEDxBrașov - What’s the point? vine cu misiunea de a provoca oamenii să gândească dincolo de bariere, pentru a da libertate unei imaginații fără limite și a găsi idei inovative, pe care să le transforme în realitate.

Evenimentul din acest an își propune să inspire oamenii care vor să atingă mai mult. Este pentru cei care vor să iasă din mediocritate și să construiască acea idee, care poate muta munții din loc. Este pentru persoanele care aspiră să devină creatoare, așa cum au reușit Steve Jobs, Bill Gates, Walt Disney și mulți alții.

Speakerii invitați activează în domenii diferite, unde au reușit să se remarce printr-o viziune revelatoare, diferită de ce suntem obișnuiți: de la medicină, antreprenoriat, până la psihologie și educație. Printre aceștia, se află și: George Buhnici, Damian Drăghici, Doru Pelivan, Anca Maftei, Ioana Borsan, Carmen Ion, Dr. Horea Timiș, Alexandra Goldillo, Catalina Cretu și mulți alții.

Dacă optezi pentru biletul VIP, cu acces la After-Party, poți avea o discuție cu oricare dintre speakeri sau organizatori, într-un mediu propice pentru socializare și discuții de calitate.

Până la finalul conferinței vei descoperi elementele cheie pentru a transforma acea idee în realitate prin:

1. Claritatea scopului. Steve Jobs a ajuns la o convingere bine întemeiată că ar trebui să urmărească o idee specifică despre cum să ai internetul, chiar în buzunar. Această claritate a scopului a fost esențială pentru a porni cu încredere în aventura care s-a numit iPhone. Steve Jobs a avut un scop clar, a pus punctul pe acel iPhone.

2. Construirea convingerii. Convingerea va fi cu atât mai puternică dacă există multe justificări pentru a urmări ideea aleasă de noi. Trebuie să construim o listă de factori care să ne susțină convingerea. Va trebui să ne bazăm pe acele puncte din listă pentru a ne apăra împotriva potențialilor critici și îndoielnici (și asta ne include adesea pe noi înșine).

3. Acțiune îndrăzneață. În cazul lui Steve Jobs, acțiunea îndrăzneață a fost să-și anunțe planurile presei înainte ca acesta să fi încercat chiar fezabilitatea ideii sale. Făcând acest lucru, a devenit instantaneu responsabil pentru îndeplinirea planurilor sale.

4. Pasiune. Dacă nu îți iubești creația, cum te poți aștepta ca altcineva să o iubească? Iată câteva cuvinte magice, pline de pasiune, rostite de Steve Jobs ”nou”, ”revoluționar”, ”minunat”.

5. Persistenţă. Această călătorie se realizează făcând un pas după altul, până când termini ciclul - și apoi faci o altă rundă. Pasiunea alimentează persistența și te menține atunci când încă o rundă de teste nu a reușit să ofere rezultatul pe care îl căutai.

Micile schimbări pot avea efecte mari. Vino la evenimentul TEDxBrașov - What’s the Point? din 25 martie 2023 și vezi care punct anume din lista de mai sus determină schimbarea pe care o aștepți.

Le mulțumim pentru sprijinul și suportul acordat sponsorilor și partenerilor noștri.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.