Bilete la Taramul Emotiilor si Zana Bucuriei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 mai 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dragi pǎrinți,

Avem onoarea să vă prezentǎm un spectacol fascinant, plin de farmec și învățături prețioase - "Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei".
Acesta este un spectacol pentru întreaga familie. Pentru copilul tǎu, dar şi pentru copilul din tine!
În acest tărâm magic, unde realitatea se întrepătrunde cu imaginația, unde personajele vorbitoare și eroii își trăiesc poveștile, vă vom purta într-o călătorie plină de mister și încântare. Pregătiți-vă să descoperiți secretul inimii și bucuriei interioare alături de Micul Magician!
Micul Magician pornește într-o călătorie misterioasă către Tărâmul Emoțiilor, cu dorința de a descoperi acel secret magic care aduce bucurie în suflet. Pe drumul său, el va întâlni personaje incredibile, fiecare cu o lecție prețioasă despre emoții și bucuria din interior.
Întâlnirea cu Zâna Bucuriei va deschide porțile unui univers plin de voioșie și veselie. Zâna îl va învăța pe Micul Magician să găsească bucuria în cele mai mici detalii și să cultive un zâmbet luminos în sufletul său.
Dar aventura lui nu se oprește aici! Însoțit de un dragon jucăuș, Micul Magician va învăța că frica poate fi înfruntată cu curaj, iar curajul aduce eliberarea emoțiilor și manifestarea bucuriei.
Pe parcursul călătoriei, Micul Magician va descoperi și alți prieteni minunați, fiecare cu mesajul său de învățătură, îndemnându-l să-și asculte inima și să aleagă mereu calea bună.
Un dialog magic...
Dar ce se întâmplă atunci când Micul Magician își pierde încrederea și simte că nu poate să devină un mare magician? Spiritul Magiei îi va dezvălui un secret înțelept, că bucuria interioară este cheia și că fiecare zi aduce micile bucurii pe care trebuie să le alegem.
Prin farmecul său, Spiritul Magiei îl trimite pe Micul Magician în Tărâmul Emoțiilor, un loc magic în interiorul său. Aici, Micul Magician va învăța să-și recapete bucuria, să aleagă întotdeauna binele și să descopere secretul magic al inimii.
Așadar, dragi spectatori, alăturați-vă Micului Magician în această călătorie extraordinară și descoperiți împreună cu el Tărâmul Emoțiilor și Puterea Bucuriei Interioare! Un spectacol captivant pentru întreaga familie, care ne amintește că bucuria se află mereu în sufletul nostru.
Așadar, vă invităm să vă alăturați acestui spectacol magic, să vă lăsați purtați de emoții și să descoperiți împreună cu Micul Magician Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei care locuiește în fiecare dintre noi.
O poveste plină de învățăminte și farmec vă așteaptă!

Preț bilete:
Categoria 1/ Parter: 50 ron
Categoria a 2-a: 40 ron
Categoria a 3-a/ Balcon: 30 ron

Durata: 45 de minute
Varsta recomandata: +4 ani

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.