Bilete la Taramul Emotiilor si Zana Bucuriei

Data si locatia

16 mar

ora 11:00

Taramul Emotiilor si Zana Bucuriei

Bucuresti, Sala Dalles

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Data: 16 martie 2024, orele 11:00
Durata: 45 de minute
Varsta recomandata: +4 ani
Unde? Sala Dalles

Dragi pǎrinți,

Avem onoarea să vă prezentǎm un spectacol fascinant, plin de farmec și învățături prețioase - "Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei".
Acesta este un spectacol pentru întreaga familie. Pentru copilul tǎu, dar şi pentru copilul din tine!

În acest tărâm magic, unde realitatea se întrepătrunde cu imaginația, unde personajele vorbitoare și eroii își trăiesc poveștile, vă vom purta într-o călătorie plină de mister și încântare. Pregătiți-vă să descoperiți secretul inimii și bucuriei interioare alături de Micul Magician!

Micul Magician pornește într-o călătorie misterioasă către Tărâmul Emoțiilor, cu dorința de a descoperi acel secret magic care aduce bucurie în suflet. Pe drumul său, el va întâlni personaje incredibile, fiecare cu o lecție prețioasă despre emoții și bucuria din interior.

Întâlnirea cu Zâna Bucuriei va deschide porțile unui univers plin de voioșie și veselie. Zâna îl va învăța pe Micul Magician să găsească bucuria în cele mai mici detalii și să cultive un zâmbet luminos în sufletul său.

Dar aventura lui nu se oprește aici! Însoțit de un dragon jucăuș, Micul Magician va învăța că frica poate fi înfruntată cu curaj, iar curajul aduce eliberarea emoțiilor și manifestarea bucuriei.

Pe parcursul călătoriei, Micul Magician va descoperi și alți prieteni minunați, fiecare cu mesajul său de învățătură, îndemnându-l să-și asculte inima și să aleagă mereu calea bună.

Un dialog magic...
Dar ce se întâmplă atunci când Micul Magician își pierde încrederea și simte că nu poate să devină un mare magician? Spiritul Magiei îi va dezvălui un secret înțelept, că bucuria interioară este cheia și că fiecare zi aduce micile bucurii pe care trebuie să le alegem.

Prin farmecul său, Spiritul Magiei îl trimite pe Micul Magician în Tărâmul Emoțiilor, un loc magic în interiorul său. Aici, Micul Magician va învăța să-și recapete bucuria, să aleagă întotdeauna binele și să descopere secretul magic al inimii.

Așadar, dragi spectatori, alăturați-vă Micului Magician în această călătorie extraordinară și descoperiți împreună cu el Tărâmul Emoțiilor și Puterea Bucuriei Interioare! Un spectacol captivant pentru întreaga familie, care ne amintește că bucuria se află mereu în sufletul nostru.

Așadar, vă invităm să vă alăturați acestui spectacol magic, să vă lăsați purtați de emoții și să descoperiți împreună cu Micul Magician Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei care locuiește în fiecare dintre noi.
O poveste plină de învățăminte și farmec vă așteaptă!

Detalii și bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.