Bilete la Street FOOD Festival Cluj-Napoca

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

După un an de pauză involuntară, planetele și truck-urile se aliniază din nou și ne revedem la cea de-a șasea ediție Street FOOD Festival Cluj-Napoca.
De data asta, într-o locație nou nouță de care te vei îndrăgosti instant, Zazen - Verde Urban, pe Blvd 1 Decembrie 1918, nr.41.
Pentru că îți era dor și de concerte, ți-am pregătit 4 seri cu muzică live excelentă.

Joi, 15 iulie:
18:00 - 18:45 - ALEXU
19:30 - 20:15 - THE KRYPTONITE SPARKS
21:00 - 22:00 – BYRON
Vineri, 16 iulie:
18:00 - 18:45 - DIMITRI'S BATS
19:30 - 20:30 - THE MONO JACKS
21:15 - 22:30 - ROBIN AND THE BACKSTABBERS
Sâmbătă, 17 iulie:
18:00 - 18:45 - HAYEX FUSION
19:30 - 20:30 - ALEXANDRA UȘURELU
21:15 - 22:30 - NICU ALIFANTIS
Duminică, 18 iulie:
19:30 - 21:30 - GRASU XXL & GUESS WHO SPECIAL CONCERT
- Joi, 15 iulie, intrarea este liberă.
- Vineri, sâmbătă și duminică intrarea la festival e liberă până la ora 16, iar în intervalul 16-22 accesul se face doar pe bază de bilet sau abonament.
Prețul unui bilet e de 25 lei/zi, iar prețul abonamentului de 60 lei.

Reguli acces:

Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care prezintă testul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore. Deasemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost, vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.
Accesul la Festival se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente. Organizatorii pot decide în orice moment sistarea vânzării de bilete zilnice la casele de bilete ale Festivalului sau sistarea temporara sau permanenta a accesului in festival, în situația în care capacitatea totală a fost atinsă sau în orice altă situație considerată necesară de către organizatori sau de catre autoritati.
Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit pe toată perioada festivalului. Accesul minorilor sub vârsta de 16 ani în incinta Festivalului se permite numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional si cu respectarea integrala a prevederilor din regulament cuprinse la art. 1, 2 si 3. Minorii in varsta de peste 16 ani trebuie sa poata face dovada varstei cu un act de identitate valid pentru a li se permite accesul in festival neinsotiti.
Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.