Stefan Banica - Picat din Luna

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 nov 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

STEFAN BANICA – “PICAT DIN LUNA”
TURNEU NATIONAL 2017

Echipa organizatoare a turneului artistului Stefan Banica va anunta pe aceasta cale ca salile unde se vor tine spectacolele in orasele Craiova, Timisoara, Ramnicu Valcea, Brasov si Constanta, s au schimbat dupa cum urmeaza:
24 octombrie - Craiova – Teatrul ‘’Marin Sorescu’’
25 octombrie - Timisoara – Opera Nationala Romana
30 octombrie – Ramnicu Valcea – Casa de Cultura a Sindicatelor
31 octombrie - Brasov - Teatrul “Sica Alexandrescu”
02 noiembrie - Constanta – Casa De Cultura a Sindicatelor
Persoanele ce au achizitionat bilete prin online, vor fi contactati de catre site-urile de bilete in vederea schimbarii acestora.
In caz contrar biletele vor fi schimbate la intrarea in sala de spectacol, primindu-se locuri la cea mai apropiata categorie disponibila sau la categoria achizitionata.
Va cerem scuze pentru inconvenientul creat si va multumim pentru intelegere!

In lunile octombrie si noiembrie, Stefan Banica pleaca intr-un turneu de amploare, care va cuprinde 11 orase din Romania, plus Chisinau pe 9 noiembrie.Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Stefan Banica – „Picat din luna” - al saisprezecelea album de autor din cariera impresionanata a artistului, de peste trei decenii. Va fi un album complex, surprinzator, elaborat, care va contine colaborari inedite. Detalii despre lansarea noului album, in curand.

Pentru acest turneu a fost conceputa, in premiera, o categorie speciala de bilete:Golden Circle. In cadrul acestei categorii, va fi pus in vanzare un numar limitat de bilete pentru fiecare spectacol din turneul Stefan Banica: cate 100 bilete Golden Circle cu valoarea de 150 lei. Spectatorii care vor achizitiona aceste bilete, vor beneficia de un pachet special: acces la concert in sector preferential Golden Circle, intalnire cu Stefan Banica in backstage, noul album „Picat din luna” si fotografie cu autograful artistului.

Actor, compozitor, interpret, regizor, producator, moderator tv, cu o cariera de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania. A stabilit adevarate recorduri prin concertele sale de Craciun - peste 63 de concerte sold out la Sala Palatului - cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania, o adevarata traditie de peste 15 ani. A deschis drumul productiilor muzicale de amploare din Romania. A lansat 15 albume de autor, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri in film si teatru si nenumarate alte premii si distinctii ce vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica reprezinta un adevarat brand in show-biz-ul romanesc.

Distribuie aceasta pagina