Bilete la Spirit Romanesc

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 nov 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Spirit Românesc este un spectacol live, sub bagheta lui Marcel Stefăneț, artist al poporului în R. Moldova, compozitor, dirijor și violonist de excepție, dedicat iubitorilor de muzică de înaltă ținută artistică.
Trupa Ethno Republic, în premieră la București, va fi acompaniată de orchestră compusă din 40 de instrumentiști, la care se vor adăuga mari interpreți ai scenei românești: Cornelia Ștefăneț, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Marcel Pavel,Paula Seling, Vlad Miriţă, Viorica Lupu, Iordache Basalic, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, Laura Olteanu, Ansamblul Opincuța Chișinău, Ansamblul de dansuri Dorul Pitești.
Cu siguranță, un eveniment care rămâne definitiv în sufletul și inima spectatorilor, un spectacol în zi de sărbătoare, Sf. Andrei, un spectacol dedicat prieteniei și unirii noastre !
Cu mare bucurie sufletească vă anunțăm lansarea unui amplu turneu artistic de înaltă calitate profesională al cărui spectacol inaugural este în 30 noiembrie 2022, ora 19 la Sala Palatului din București.
Suntem onorați, la ceas de sărbătoare, să vă invităm, alături de noi, să contribuiți la măreția noastră, românească.
Un eveniment, unic în spațiul românesc, un pas în proiectul nostru în a demonstra virtuțile și valorile spirituale ale neamului românesc!
Rămânem cu speranța că reușim, prin evenimentul nostru, să demonstrăm că suntem un neam talentat, cu tradiții și obiceiuri pașnice, frumoase și de mare valoare spirituală, valori apreciate de actualul Rege al Marii Britanii, Charles al lll-lea. Dacă Regele unei întregi națiuni apreciază la superlativ valorile noastre naționale, atunci trebuie să fim mândri că suntem un neam prietenos, tolerant într-o țară binecuvântată de DUMNEZEU !

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.