Bilete la SNATAM KAUR - Peace through sacred chant

Data si locatia

13 apr 2022

ora 19:30

SNATAM KAUR - Peace through sacred chant - AMANAT

Bucuresti, Sala Radio - Bucuresti

Bilete   

de la 246,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Oameni dragi,
Mulțumim din nou și din nou pentru suportul și înțelegerea de care ați dat dovadă în aceste zile atât de de dificile. 
În ultimele zile am lucrat intens cu toții pentru a găsi moduri de a reorganiza evenimentul dar vedem cu toții cât de imprevizibilă este întreaga lume în aceste momente. În aceste zile, Snatam Kaur în auto izolare în USA și ne transmite tuturor un video mesaj de mulțumire și de speranță pe care îl puteți vedea aici:
În acest moment putem să anunțăm intervalul in care este reprogramat concertul de la București : 19 - 22 martie 2021. Locația este aceeași : Sala Radio. Data exacta o vom afla imediat ce vom iesi din Starea de Urgenta
( Sala Radio este Obiectiv Strategic National si va putea comunica o data fixa doar dupa ce se iese din regimul de Stare de Urgenta).
Vă invităm așadar să vă țineți biletele care rămân valabile pentru această nouă dată.
Pentru cei care își doresc totusi rambursarea biletelor, iată care este procedura:
Trimiteti un e-mail cu specificația la subiect : Ramburs la adresa refund @caminoblanco.vision
Veți primi un formular care va trebui completat si trimis apoi la o alta adresa de mail.
Procesarea cererii poate dura până la 21 de zile. Banii se rambursează prin transfer bancar in contul dvs. Perioada de depunere a cererilor de rambursare este de 30 martie- 13 aprilie 2020. După data de 13 aprilie, nu se mai primesc cereri de rambursare.
Apreciem foarte mult dacă toți cei care sunt capabili să participe la noile date vor ține biletele, deoarece ne va permite nouă și echipei de producători dedicați să mergem mai departe cu planificarea acestor evenimente fără a genera alte pierderi financiare.
Pandemia COVID-19 a impactat puternic întreaga umanitate și aproape toată economia este afectată într-un mod sau altul. Cu toții avem de suferit iar acum mai mult ca oricând, avem nevoie să fim uniți pentru a trece împreună prin aceste timpuri tulburi.Orice gest de solidaritate contează în aceste zile și vă invităm să considerați câteva dintre modalitățile în care puteți susține proiectul "Snatam Kaur în România".
Iată cum puteți ajuta:
- dacă vă permiteți, păstrați biletele. Acest lucru înseamnă reducerea pierderilor pe care le-am avea cu taxe și comisioanele pentru operarea biletelor și plăților online.
- înainte de refund, încercați să vedeți dacă nu le puteți vinde mai departe către cercul de prieteni sau apropiați. E o alternativă valabilă mai ales că vor fi disponibile mai putin de 100 de bilete pentru noua dată care vor avea inevitabil și un cost mai mare față de biletele deja vândute.
- dacă sunteți nevoiți să renunțați la bilet sau pur și simplu vreți rambursare, vă cerem să aveți răbdare căci procesul poate dura câteva zile dar în funcție de numărul cererilor operațiunile de rambursare se pot extinde până la maxim 3 săptămâni.
În final, Snatam Kaur ne invită pe toți să îi fim alături în fiecare zi de la ora 5 pm (ora României) pentru a cânta live alături de ea și pentru a medita împreună.  Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina ei de FB  https://www.facebook.com/snatamkaur/  sau instagram https://www.instagram.com/snatamkaurkhalsa/ Este o ocazie minunată de a lucra cu împreună la ridicarea frecvenței întregii Umanități în aceste momente atât de fragile. Acum este momentul in care putem beneficia de efectele binefăcătoare ale mantrelor.
Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către toți oamenii care trec prin tot felul de încercări  în aceste timpuri provocatoare.  Fie ca toate ființele să primească dragostea, grija și înălțarea de care au nevoie pentru a face față acestei furtuni. 
Aveți grijă de voi înșivă și de cei apropiați. E momentul să #stămacasă și #săfimsănătoși !
Cu recunoștință și pace,
Vă mulțumim!
Echipa Camino Blanco și Bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.