Bilete la SNATAM KAUR - Peace through sacred chant

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 iun 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

VEȘTI BUNE: Concertul SNATAM KAUR – “INTO THE LIGHT / ÎN LUMINĂ” este confirmat în FINAL pe data de 7 iunie 2022, ora 21:00 – SALA RADIO, București.

Multumim publicului care ne-a sustinut în acesti 2 ani cu încredere și răbdare. Aproape 400 de oameni au păstrat biletele, până în prezent, pentru a se bucura în final, de acest moment deosebit.

Important: biletele deja achiziționate rămân valabile pentru aceleași locuri. Pentru cei care, din motive personale, și-au vândut bilete altor persoane, vă rugăm să îi informați data finală a concertului, deoarece nu avem contactul lor.

Biletele ramase disponibile vor fi puse în vânzare începând de LUNI, 11 APRILIE 2022, pe platforma Bilete.ro. Menționăm ca Sala Radio dispune de o capacitate de aproximativ 800 de locuri.

Turneul european SNATAM KAUR – “INTO THE LIGHT / ÎN LUMINĂ” include 16 orașe din 14 țări diferite. În concertul de la București ne vom bucura de prezența acestui proiect în formulă completă:

Snatam Kaur – Vocal, Harmonium
Grecco Buratto – Chitară
Ram Dass – Clarinet, Chitară, Vocal
Sukhmani Kaur – Tabla

Snatam Kaur este o artistă americană, activistă pentru pace și autoare nominalizată la premiile Grammy pentru cel mai bun album al său, numit „Beloved”. Muzica lui Snatam Kaur este un adevărat „medicament pentru suflet”, iar prezența la un concert de-al ei este pentru mulți oameni o experientă spirituală profund transformatoare. Snatam Kaur este recunoscută ca un adevărat star al scenei de muzică sacră și mantre, cu concerte vândute la capacitatea maximă în America și Europa. Cu o voce angelică și o capacitate uimitoare de a transforma mantrele tradiționale ale sikhului din India într-un sunet contemporan, expansiv care atinge profunzimile sufletului și deschide inima ascultătorului.

Concertul Snatam Kaur în România este produs și organizat de Camino Blanco – Music for Higher Spirits.
www.caminoblanco.vision

Vă mulțumim și ne vedem la concert!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.