Bilete la Set up your business

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 apr 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

SET UP YOUR BUSINESS! - Curs de start – up – management in industria de fashion

Cursul ofera informatii de:
Identitate de brand | Concepte de produs și design | Start up Management | Politici de preturi |The grand opening

Sunt Carmen Vornicelu, designer, trainer si antreprenor de 15 ani.
Sunt focusata pe dezvoltarea afacerilor, cu un apetit natural pentru lansarea de noi concepte de produse în diferite tipuri de industrii.
Am lansat cu succes start-up-uri pe plan national si international în domenii precum: indoor media advertising, design de bijuterii si accesorii și web design.
Aceste abilități de gestionare a proiectelor impreuna cu intelegerea profundă a principiilor de afaceri, mă recomandă ca pe un dezvoltator de business-uri cu abilități puternice în organizarea fluxului de idei, proceduri, materiale și oameni.
Posed abilități excelente de comunicare inter-personala.
Sunt mama, manager și antrenor foarte bine organizat, capabil să evalueze rapid nevoile și să ofere instrumente pentru rezolvarea dificultăților si îmbunătățirea performanței.

8 prezente/1h – 1 500 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.