Bilete la Seara de Tango:Amalia Selis & Milonga Party

Data si locatia

08 iul

ora 20:30

Seara de Tango:Amalia Selis & Milonga Party

Bucuresti, Teatrul Godot

Bilete   

de la 60,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Seara de Tango:Amalia Selis & Milonga Party

8:30 - 22:00 - ᴄᴏɴᴄᴇʀᴛ
22:00 - ᴍɪʟᴏɴɢᴀ ᴘᴀʀᴛʏ

SEARĂ DE TANGO
Cu o puternică prezența argentiniană formată de Analia Selis (voce) și Mariano Castro (pian), plus violonistul Rafael Butaru si contrabasistul Adrian Flautistu, Analia Selis Tango Cvartet revine la Godot. Va invitam la o seara de tango autentic. Veti asculta atat tango traditional cat si piese compuse de Astor Piazzolla în cel mai autentic mod prin muzica si povesti.
Analia Selis – Voce
Născuta in Tucumán, Argentina. S-a stabilit in Romania in 2003. Între 2005 și 2014 a repurtat multe succese în cariera sa de cântăreață de pop latino-american, devenind foarte cunoscută în România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene și a fost invitată a celor mai importante posturi de televiziune și de radio.
În 2014 a început să cânte tango, de atunci si pana in prezent a colaborat cu toate orchestrele din România și cu orchestre din Elveția, Cehia, Lituania, Argentina. A fost invitată să cânte alături de diferite ansambluri: Kamerata Kronstadt, Gaudeamus Quartet, Contempo Quartet ș.a, precum și în cadrul unor importante festivaluri muzicale: Festivalul Internațional “George Enescu” (România), Radio Song Festival (Beijing, China), Kammermusiktage Barth Festival (Germania), Das Einzigartige Crossover Festival (Elveția), Festivalul și Concursul Internațional de Violoncel de la Klaipėda (Lituania) ș.a. În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.
Mariano Castro – Pian
Nascut la Buenos Aires. S-a stabilit în România în 2013. Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator. Are activ peste 40 de turnee internaţionale în Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elveţia, Germania, Romania, Franţa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Suedia, Cehia şi Lituania. Împreună cu trupa Narcotango a fost

Edith Piaf (one-woman show) cu Denise Ababei

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.