Bilete la Saptamana nZEB Bucuresti

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 nov 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Avem bucuria de a vă anunța oficial că toamna aceasta, organizăm la București cel mai mare eveniment național dedicat clădirilor nZEB, o continuare a seriei de evenimente nZEB Roadshow.

Evenimentul va avea loc între 22 și 25 noiembrie la Arena Laminor.

Seria evenimentelor nZEB Roadshow a Cluster-ului Pro-nZEB se întoarce la #București, acolo unde acum mai bine de 2 ani, începeam această serie de evenimente ca parte din cadrul programului Horizon 2020 al Uniunii Europene. Acest proiect a fost demarat din dorința de a face cunoscut conceptul nZEB la nivel național. Iată că după edițiile de succes de la București, Brașov, Iași, Cluj și Timișoara dorința noastră s-a împlinit: mii de participanți și vizitatori au aflat cum pot construi inteligent și cum pot reduce consumul de energie aproape de zero.

Evenimentul va reuni experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general timp de patru zile, la Arena Laminor - Bulevardul Basarabia 256.

Activitățile incluse în program sunt menite să faciliteze o mai bună înțelegere a noilor cerințe privind performanța energetică a clădirilor (nZEB) și să pregătească, atât principalii actori din sectorul construcțiilor, cât și viitoarele generații, pentru dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.

În România, evenimentul nZEB Roadshow este organizat de Clusterul pRO-nZEB. Evenimentul Săptămâna nZEB de la București este organizată în parteneriat cu ZEBRO - "o echipă de Activiști nZEB care se ocupă cu promovarea construcțiilor eficiente energetic, verzi, sustenabile."

Ne vedem pe 22-25 noiembrie 2023, la București, Arena Laminor, una dintre cele mai noi și moderne locații din capitală!

România goes nZEB @Bucharest

Save the date!

LINK-URI UTILE:

➡️ https://zebro.ro/saptamana-nzeb
➡️ https://bit.ly/agenda-nzeb

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.