Bilete la Royal Magic Show

Alege evenimentul

04 mar

ora 20:00

REPROGRAMAT pe 04 mar 2023

Bucuresti, Sala Palatului Bucuresti

Bilete   

de la 108,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
05 mar

ora 20:00

REPROGRAMAT pe 05 mar 2023

Bucuresti, Sala Palatului Bucuresti

Bilete   

de la 108,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
10 mar

ora 20:00

REPROGRAMAT pe 10 mar 2023

Oradea, Sala Polivalenta

Bilete   

de la 108,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

ROYAL MAGIC SHOW aduce în România cei mai premiați magicieni ai momentului.

Iluzioniști de prestigiu și invitații lor va vor lăsa fără suflare la cel mai important regal al magiei.

Succesul incontestabil al spectacolelor lui Christian Farla din Las Vegas de la Hotelul Orleans Siegfried & Roy și Illusions from Las Vegas Tour, Dinnershow of Dreams, Theatretour Mystique Christian Farla, Night of Illusions Theatretour și Kerstcircus Rotterdam AHOY din Olanda, Phantasialand, OVAG Neujahr Variety și Zauber der Illusion în Germania, cap de afiș la spectacolul ROYAL PALACE KIRRWILLER din Franța cât și la Blackpool Wintergarden Theater Galashows în Anglia îi conferă statutul de superstar internațional al magiei.

După David Copperfield și Siegfried & Roy, Christian Farla a caștigat de 3 ori marele premiu ca cel mai bun iluzionist al lumii la IMS Merlin Award, echivalentul premiului Oscar din cinematografie.

Alte premii câștigate pe parcursul carierei de Christian Farla sunt: 2 Themeparc IAPAA Big E awards, Grand Prix NMU Champion NL,European FISM Award, Master of Magic Award France, Mandrake o Dor Award France.

Sos & Victoria Petrosyan - The World Best Quick Change Magicians sunt alți doi iluzioniști de renume mondial. Au câștigat la rândul lor IMS Merlin Award, apoi de 2 ori castigatorii trofeului de la Paris- Wizard Trophy și de patru ori câștigători la Londra ai recordului mondial Guinness în Quick Change Magicians (iluzii de schimbare a costumelor cu mare viteză)- 16 costume în 120 secunde. De asemenea sunt câștigătorii medaliei de aur la First International Magic Competition Great World Cup- Champion of Champions în Beijing, China. Mai mult decât atât ei au fost desemnați People of the year ca cel mai bun duo de cabaret din lume - câștigători la ceremonia de decernare a premiilor mondiale de magie din Los Angeles, SUA.

Originalitatea acestui spectacol constă nu numai în performerii internationali ai magiei ci si în îmbinarea a altor trei superatractii ce fac ca ROYAL MAGIC SHOW să fie o producție efervescentă și dinamică.

SHOW GIRLS OF MAGIC ne dezvăluie fuziunea perfectă a magiei de primă clasă cu dansul. Împreună cu cele 5 iluzioniste, baletul spectacolului se va întrepătrunde printre numerele de iluzii și invitații de marcă.

Laureați ai Clownului de Argint la Festivalul Internațional de Circ de la Monte Carlo, Duo Leosvel și Diosman din Cuba vor învinge gravitația prin forță și dexteritate aducând arta acrobatică la superlativ. Sunt unici în lume!

Veți vedea pentru prima oară în România o atracție de excepție: ACROBAȚII SINCRON LA ROATA DUBLĂ A MORȚII. Veniți din Maroc, curajoșii acrobați ai Trupei Mustafa vă vor ridica adrenalina la maxim!

Momentele deosebite de magie cu maeștii recunoscuți în întreaga lume, aportul celor două atracții acrobatice senzaționale cât și contopirea lor cu muzica și dansul de înaltă calitate fac ca acest spectacol să fie un reper de divertisment magnific!

Semnat de regizorul Brindusa Novac, ROYAL MAGIC SHOW devine emblema superproductiilor de magie din lume în care surprizele se vor ține lanț, iar reprezentațiile se vor juca cu casa închisă!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.