Revelion cu Damian Draghici & Brothers la Restaurant Herăstrău

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 dec 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Revelion 2019 cu Damian Draghici & Brothers la Restaurant Herăstrău

Noaptea dintre ani înseamnă un nou început, gânduri bune, șampanie, tradiții, belșug si multă distracție iar la Restaurant Herăstrău le vom avea pe toate de Revelion 2019. Cum îl întâmpinăm așa o să-l avem, de aceea, Damian Draghici & Brothers vor încinge atmosfera în primele clipe din noul an. Acompaniați de formația Nicușor Gheorghe, Bazar Band și Dj Emil petrecem pe cinste în magica noapte dintre ani. Un grandios show cu artificii, cabaret, tombolă și multe alte surprize pregătim spre a fi savurate de ai noștri oaspeți dragi.
În paralel, spectacolul se va desfășura și în farfurii pentru că chef Cesar Alonso Velasquez Baez va pregăti trei aperitive delicioase, corvină confiată, piept de rață și parfait de ciocolată, toate însoțite de cele mai fine băuturi.
Pentru un confort superlativ oferim oaspeților noștri ciorba de potroace pe 1 ianuarie, parcare supravegheată, loc de joaca pentru copii (incluse in pretul biletului) si cazare la hotel Herăstrău (199lei camera dubla cu mic dejun inclus).

Prețul biletului este de 599 lei.

Vă așteptăm să petrecem împreună de Revelion 2019!

Pentru rezervări apelați 0735534908 "

Distribuie aceasta pagina