Bilete la Quiz Night w/ Mihai-Alexandru Ilioaia & TOMBOLA & PREMIU SPECIAL

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Quiz Night w/ Mihai-Alexandru Ilioaia & TOMBOLA & PREMIU SPECIAL

In fiecare LUNI, gasca de prieteni, din toate partile Bucurestiului se aduna in mansarda Katz, pentru o seara interactiva, plina de intrebari interesante, oameni noi, atmosfera relaxanta si bere buna!

Pentru fanii serilor de Quiz, echipa Katz împreuna cu Mihai Alexandru Ilioaia, organizeaza o TOMBOLA cu un Premiul Special pentru voi!
Partiparea la TOMBOLA este optională, iar cei înscriși pe tot parcursul perioadei (pana in ziua evenimentului), vor raspunde la o intrebare de cultura generala, aleasa special de catre Quizmaster, avand un nivel de dificultate ridicat!
Participarea la TOMBOLA - 10 Ron
La finalul serii, se va face extragerea (random.org) participantului, care va avea ocazia sa raspunda la intrebare!
Premiul Special pus la bataie reprezinta suma de bani (Ron) acumulată, prin participarea celor inscrisi.
În cazul în care nimeni nu reuseste sa ofere raspunsul corect, Premiul Special se va reporta la urmatorul eveniment și INTREBAREA se va reseta!

Te asteptam la Katz GastroLab de la ora 20:00!
Quizmaster: Mihai Alexandru Ilioaia
Details:
Quiz Night în fiecare Luni
Open Doors: 19:00
Game Starts at: 20:00
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.