Bilete la Pestisorul de Aur

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Una bucata pestisor auriu si hazliu ... avem!
Una bucata mos amarat ... avem !
Una bucata baba traznita si mereu nemultumita ... avem !
Doar voi ne lipsiti .... Va asteptam cu drag sa luati parte la povestea lor pe cat de comica, pe atat de plina de invataminte.

Odata, demult, un pescar batran prinse un pestisor auriu cu glas omenesc. In schimbul eliberarii, acesta ii promise pescarului ca ii va indeplini trei dorinte, iar batranul se invoi.

Cand pescarul se intoarse acasa cu traista goala, nevasta lui, o femeie rea, infumurata, certareata si vesnic nemultumita, il dojeni aspru iar pentru a o imbuna, batranul ii povesti intamplarea ciudata de care avusese parte. Pret de cateva clipe, femeia se arata neincrezatoare dar, sireata cum era, se hotaraste sa puna la incercare ...

Ce va face pescarul, ce dorinte ii va cere pestisorului sa ii indeplineasca si cum va reusi sa iasa din situatiile pe cat de comice, pe atat de jenante in care il pune femeia … ramane de vazut.

Desi spectacolul, prin interpretarea actorilor, decoruri, lumini si efecte speciale, peripetiile prin care trec personajele si interactiunea cu publicul, ne conduce in lumea mirifica a povestilor, a muzicii si a dansului, totusi, mesajul transmis este extrem de important atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: Ai grija! Ceea ce iti doresti ar putea deveni realitate...

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.