Bilete la Perpetuum Jazz

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primul concert pe scena Sălii Radio din anul 2019 al trupei TRAFFIC STRINGS va fi duminică, 31 martie, ora 19:00.

Alternând diferite genuri de jazz, jazz classic, jazz alternative, jazz rock, cât şi jazz cu influenţe româneşti. TRAFFIC STRINGS va oferi spectatorilor oportunitatea de a experimenta diferite stări emoţionale, aducând în premieră piese noi, introduse de curând în repertoriul grupului.

Parcursul muzical va cuprinde în derularea sa atât lucrări compuse de Herbie Hencock, Miles Davis, John Coltrane, cât şi piese originale.

Nu rataţi acest concert. TRAFFIC STRINGS, prin aranjamentele muzicale inovatoare, va aduce un sound nou şi original iîncorporate într-un stil de interpretare unic, plin de emoţie şi virtuozitate.

TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului românesc ori muzica lui Bach şi Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote şi ritmuri în concertele de Jazz sau Tango, TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă.
TRAFFIC STRINGS practică o muzică care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii. Compoziţii ce aparţin genului de muzică clasică dar şi tango, jazz sau chiar rock-ul instrumental li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros.
De la concertele lor ieşi plin de energie, iar viaţa este întotdeuna mai frumoasă după ce îţi administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie şi speranţă”.

Pret bilet :

Categoria 1 : 85 lei
Categoria 2 : 75 lei
Categoria 3 : 65 lei
Categoria 4 : 50 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.