Bilete la Organizarea eficienta a locuintei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 mar 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Lector Mădălina Preda
Organizator Fundatia Calea Victoriei
Dată începere 24 martie 2021
Oră curs 19:00
Număr ateliere 3
Frecvenţă săptămânal, miercuri (o întâlnire are 2h)
Tip Teoretic
Varsta Minimă 16 ani
Cost 240 de lei (total pentru 3 întâlniri)

Cursul are loc online.

Cum? Cu o ora înainte de începerea cursului, toți cei înscriși vor primi un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment. In prealabil descarcă aplicația Zoom (pe telefon sau pe computer).

Ce înseamnă „acasă” pentru tine şi care este rolul acestui loc? Este doar un loc în care te adăposteşti, dormi şi te speli sau înseamnă mai mult decât atât? – Dominique Loreau

Cum este casa ta? Ai suficient spaţiu? Te bucuri de lumină? Casa ta te întâmpină cu bucurie ori de câte ori intri în ea?

Acum, că stai toată ziua în casă, cum te simţi?

Astăzi, mai mult decât oricând, simţim nevoia de a ne reconecta cu spaţiile noastre de locuit, în mod real, să le cunoaştem, să le definim şi să le facem cu adevărat adecvate pentru noi.

Filosofia orientală oferă soluţii excepţionale la problemele de locuit moderne şi vine cu o abordare complexă şi totuşi uluitor de simplă a conceptului de „casă”, atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic.

Scopul acestui curs este să îţi ofere soluţii practice de optimizare a spaţiului tău apelând la tehnici de planificare, debarasare şi organizare venite din Orientul Îndepărtat şi adaptate la realităţile europene.

Sunt Mădălina Preda, Professional Organizer specializat în organizarea spaţiilor de locuit şi a spaţiilor de lucru, şi, de-a lungul celor 3 întâlniri, te voi provoca să te raportezi diferit la casa ta, la obiectele din ea şi la stilul tău de viaţă, şi îţi voi da toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ţi transforma casa în „acasă”.

Temele celor trei întâlniri sunt:
1. Diferenţe culturale în organizarea spaţiului de locuit şi tendinţe majore care pot fi aplicate în sistemul european. Introducere în principiile organizării eficiente a casei. Acumulări de obiecte şi geometria spaţiilor de depozitare.

2. Organizarea practică a încăperilor. Vom aborda, una câte una, următoarele spaţii esenţiale: holul de la intrare, bucătăria, sufrageria, dormitorul, camera copiilor şi biroul.

3. O viziunea practică asupra garderobei, procesul de selecţie şi debarasare, plus soluţii practice de depozitare a hainelor. Depozitarea obiectelor mici şi soluţii de optimizare a spaţiului.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.