Obligo Comedy Improv Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 feb 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ofera cel mai frumos cadou de Valentine’s Day, Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiților, așa cum mai este cunoscută. Sărbătorește pe data de 14 februarie, cu o portie copioasa de ras, oferind cadoul perfect.
Trupa Obligo te asteapta pentru prima oara in orasul Mioveni cu un show live de comedie cum nu ai mai vazut in care vei participa total.

Pe băieți îi știi din aparitiile televizate, au fost finalisti Iumor si semifinalisti Romanii au talent, însă nu vei putea experimenta 100% umorul lor decât într-un spectacol live de comedie, un spectacol la care vei râde mult și inteligent.
Vino impreuna cu sufletul tau pereche la unul din cele mai bune spectacole de comedie din țară și demonstrează-i că ai (cel puțin) simțul umorului bine dezvoltat.

Cum decurge un show Obligó?
Prezentatorul alege din public teme, meserii, situatii, locatii sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie sa dezvolte subiectul intr-un mod cat mai amuzant, pastrand in acelasi timp si obligoul (regula) acestuia. In functie de public, trece o ora jumatate sau chiar doua, in care cei prezenti se destind si isi mai descretesc fruntile.

Actorii danseaza, canta, fac pantomima, construiesc povesti spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii. Un spectacol interactiv, publicul si actorii conlucreaza, construind cel mai inteligent RAS de pus pe buze. Comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie.

Alexandru Mihalache, Dan Murzea, Alexandru Rizescu și Șerban Trâmbițașu - adică TrupaObligó Impresionant . Original . Uimitor

O data in viata trebuie sa vezi Obligó, live!

Distribuie aceasta pagina

)