Bilete la O cana de fericire

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 dec 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

’O cana de fericire” ediția a 8-a, Satu Mare

Suntem bucurosi sa va anuntam ca proiectul nostru de suflet “O CANA DE FERICIRE” continua si anul 2021, de aceasta data atat online cat si intr-o localie din Municipiul Satu Mare!

De-a lungul timpului, din 2014, proiectul caritabil,, O cana de fericire’’ isi propunea anual sa stranga fonduri din comunitatea satmareana si sa achizitioneze aparatura medicala pentru Spitalul Judetean. In cele 7 editii precedente, membrii Rotaract Club Satu Mare au reusit sa sustina, impreuna cu sprijinul dumneavoastra, nevoile comunitatii.

In jurul acestui proiect am catalizat: autoritatile locale, firme, asociatii de artisti, artisti tineri, presa locala, medici, elevi, studenti, familii. In urma unei analize a necesitatilor, cu aprobarea Conducerii Spitalului Judetean Satu Mare, anual au fost facute donatii in echipamente necesare medicilor pe sectiile unde efectul donatiilor a avut efectul cel mai mare. In trecut proiectul presupunea donarea unei sume de bani in schimbul unei cani cu vin sau ceai. Membrii Rotaract Club Satu Mare erau amplasati intr-o locatie cu trafic pietonal pentru a face proiectul cat mai remarcat membrilor comunitatii.

Seara de seara, participantii luau parte la concerte de muzica live, sau mix-uri ale DJ-ilor locali. Eforturile din trecut, realizarile, dar si sprijinul comunitatii locale ne dau curajul necesar sa organizam si anul acesta proiectul ’’O cana de fericire’’, editia a 8-a.

Cea de-a opta ediţie “O CANĂ DE FERICIRE” se va desfăşura atat online, cat si la “Rulota ROTARACT”, care va fi amplasată în Piaţa Libertăţii, mai exact în parcarea din dreptul Catedralei Romano-Catolice, din Municipiul Satu Mare. Campania se va derula timp de 3 săptămâni, în perioadele:

3-4 Decembrie, în intervalul orar 18:00-21:00;

10-11 Decembrie, în intervalul orar 18:00-21:00;

17-18 Decembrie, în intervalul orar 18:00-21:00.

CUM POTI SA IEI PARTE LA CAMPANIA “O CANA DE FERICIRE”?

Cumperi un bilet pentru cana (sau mai multe) pentru a ne sustine cauza, iar in schimbul fiecarui bilet te vom astepta* la “Rulota ROTARACT” cu o cana din cadrul campaniei.

VINO ALATURI DE NOI SA CONTINUAM TRADITIA!

FACEM BINE IMPREUNA!

*daca doresti sa ne sustii din alte judete ale Romaniei, canile se pot livra prin servicii de curierat (costul transportului nu este inclus in pretul biletului).

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.