Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017

Data si locatia

03 iun

ora 20:00

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017

Bucuresti, Arenele Romane

Bilete   

de la 30,00 RON

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE 2017

Ediţia cu numărul 22 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizată şi anul acesta de Dakino Production, va avea loc sâmbătă, 3 iunie 2017, la Arenele Romane. În deschidere, publicul va fi întâmpinat cu un show de stand-up comedy animat de Costel, începând cu ora 20.00. În continuare, va putea fi urmărit formatul deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaţionale, prezentate în premieră în România.
Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele.
Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

https://www.facebook.com/events/178777045981278/

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea